Megjelent a Gameloft újabb üdvöskéje az Asphalt 7 Heat

KeleMan 2012.06.21. 18:24 iPad, iPhone, Játékok, Videók 1 db 406

A mai napon jelent meg és csupán pár óra leforgása alatt világszerte a dobogók első fokára kúszta fel magát a Gameloft új autóversenyzős játéka az Asphalt 7 Heat. Az univerzális program az iOS eszközök arcade autóversenyzős játékait erősíti, mivel fizikáról nemigen beszélhetünk. Egy általam ismert Fizikus is rosszalló véleménnyel volt a játékról, de pár óra leforgása alatt minden kételyem szertefoszlott, ugyanis bődületesen jó lett a program.

Az AppStore értékelései is ezt mutatják, csupa 5 csillagos értékelést kapott a játék. Ez persze köszönhető az árának is, ugyanis most a Gameloft szakított az eddigi 5,49€-s árképzésén és mindössze 0,79€-s áron kínálja az alkalmazást, melyben azonban lehetőségünk van alkalmazáson belüli vásárlásokra is.

A játékban összesen 60 db – valódi gépjárműről modellezett – autót kapunk, melyekkel a 15 db valódi nagyvárosokról és helyszínekről mintázott pályákon égethetjük a gumikat. Az új játékban debütált az új Asphalt Tracker rendszer is, melynek segítségével mindent nyomon tudunk majd követni az öcsipontjainkat, saját és barátaink statisztikáit.

Asphalt 7: Heat (AppStore Link) Asphalt 7: Heat
Fejlesztő: Gameloft

Besorolás: 4+4.5

Ár: 4,99 € Letöltés

Jó hír, hogy a fejlesztők egy elég komoly multiplayer módot is összedobtak az új részhez, melyet akár helyi hálózaton (Bluetooth, Wifi) vagy interneten keresztül is játszhatunk. Engem a program lenyűgözött, tartottam attól, hogy a játék nem fog tudni felnőni a már sikeres hatodik részhez, de a Heat az Adrenalin alcímet viselő előző részt szerintem simán lekörözte.

Az utókat upgradelhetjük, festhetjük, fújhatjuk, pimpelhetjük napestig, csak győzzük pénzzel. Ha pedig elfogyott, akkor érdemes a Facebook-on megosztani az elért eredményeinket is, mivel úgy vettem észre, hogy minden megosztás után 5.000$-nyi újabb adag casht kapunk a szórakozáshoz.

Az alkalmazás mérete ismét hatalmas, 1,11GB-nyi mely tartalmazza az új iPad készülékhez is a Retina felbontást. Én ezen próbáltam ki, gyönyörűen mutat a grafika, a hangok is tökéletesek, egyedül az igen hamar felmelegedő iPad készüléket sajnálom, – főleg ilyen melegben – de látszik, hogy valami meg kell hajtsa ezt az egyébként kitűnő programot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Gábor - 2012.11.21. 12:51

    Ingyenes az Asphalt 7.Aki eddig nem töltötte le mert fizetős volt,az most tegye meg!

Szólj hozzá Te is!