Terry Gou: az iPhone 5 szégyenbe taszítja majd a Samsung Galaxy S3-at

Legendd 2012.06.21. 10:26 Apple, iPhone, Pletykák 5 hozzászólás 771

Számos helyi lap szerint Terry Gou, a Foxconn vezérigazgatója hétfőn egy sokkoló nyilatkozatot tett a részvényesek Hon Hai Precision éves gyűlésén. Egyelőre többfajta fordítás látott napvilágot, ám a lényege mindegyiknek ugyanaz, ugyanis Gou a felhasználókat az iPhone 5 kivárására ösztönözte, ami “szégyenbe taszítja majd a Galaxy S III-at”.

Gou szerint az egész életét arra tette fel, hogy legyőzze a Samsungot, hiszen nem kedveli az olyan cégeket, amelyek “rendre elcsenik a a dolgokat a versenytársak elől”. Gou itt a négy tajvani cégre gondolt, melyek a síkképernyős panelek árrögzítése miatt indítottak Európai Bizottsági vizsgálatot. Gou továbbá igyekezte meggyőzni a vevőket, hogy várják ki a “Galaxy S III-at majd kenterbe verő” iPhone 5-öt. A vezérigazgató azt is elismerte, hogy a Foxconn sakali gyártelepe megegyezett a Corning Inc. vállalattal, akik jelentős mennyiségű üveget képesek a megjelenítőkhöz leszállítani.

Természetesen erős fenntartásokkal kell kezelni ezeket a híreket, mert sokszor előfordult már, hogy “véletlen” rosszul idézték Gou szavait. Erre volt tökéletes példa az alábbi elég nagy vitát kiváltó helytelen fordítás:

“Tisztelem a japánokat a rendkívül jó végrehajtás és kommunikáció miatt, akik szemben a koreaiakkal, legalább nem támadnak hátba.”

További példa ezekre, hogy májusban a források szerint Gou ráutalást tett az Apple televízió lehetséges készítésére is. Ehhez képest az igazság az, hogy Terry Gou sosem erősítette meg, de nem is cáfolta semmilyen termék jövőbeni készítését vagy lehetséges érkezését.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Médiaharcos, újságíró, pörkölt pusztító.

5 hozzászólás

 1. a.sebi - 2012.06.21. 11:50

  hehe a galaxy s 4 szégyenben hagyja majd az iphone 5 öt….ez mindig igy lesz….feljlődik a technika….az i6 pedig a galsxy s 5 öt hagyja majd szarba….kiváncsi leszek a wp8 as cuccokra…igéretesnrk tűnik…bár a wp s cuccokat nem.szereten ügy mint az androidot…de meg az iost is sokkal jobban kedvelem…..pedig mar azt is azért meguntam…de várom a fejleményeket….

 2. Anorexia nervosa - 2012.06.21. 15:48

  Eeezaz terry gou a mester megmondta a frankót rohadjon el a samsung

 3. st0nE - 2012.06.22. 02:49

  azt a muanyag szart nem lessz nehez… ha csucskategorias telefonokat arulnak akkor kene adni kicsit az anyag minosegre… kopogos muanyag vicc:D

 4. Socialkiller - 2012.06.22. 18:27

  Ahhoz, hogy szégyenbe hagyja, legalább egy 4 magos 1,5ghz-s cpu-ra, 1-2gb ramra,10 mp-s full hd camera és leg fontosabb: legalább 4,3 inc-es HD-s képernyőre.Ja és persze mind ez az alábbi kiszerelésekben: 32gb,64gb,126gb…

 5. Krisz - 2012.10.31. 11:16

  Utolsóé a pont
  Az iphone 5 egy szar nekem s3,am van és amig nem volt a kezetek be legalább egy
  hétig ne is szoljatok semmit.

Szólj hozzá Te is!