London 2012 – Megérkezett a hivatalos olimpiai játék

KeleMan 2012.06.20. 16:42 Játékok, Videók 0 db 1 480

A mai nap megérkezett a 2012-es nyári olimpiai játékok hivatalos alkalmazása az iOS készülékekre. Két alkalmazást is kaptunk, az egyik teljesen ingyenes, tele reklámokkal, míg a másik reklámmentes, igaz ezért már 2,39€-t fizethetünk. A játék univerzális, így iPhone, iPod touch és iPad készülékeken is működik.

A játékban található karakterek erősen emlékeztetnek engem az XBox Live rendszerénél használt karakterekre, de ez legyen a legkevesebb baj. Összesen 9 versenyszámban, köztük úszás, kajakozás, íjászat – állíthatjuk a startvonalhoz, rajtkőhöz, stb. versenyzőnket, akit 220 különböző tárggyal tudunk kedvünk szerint öltöztetni. A játékban 3 különböző módot (Training, Challenge, Olympic) próbálhatunk ki.

Artikel wurde nicht gefunden
Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!