A Rovio nem nyugszik, újabb frissítés érkezett az Angry Birds Seasons játékhoz

KeleMan 2012.06.20. 16:06 Apple, Játékok, Videók 0 db 196

Az elmúlt napokban javában érzem Budapesten a 30-35 fokokat, országszerte hasonló a helyzet, Szegeden is dög meleg van. Beköszöntött az igazi nyár. Persze a Rovio sem tétlenkedett. Újabb frissítést adott ki az Angry Birds Seasons játékukhoz, ahol most a vízpartokon irányíthatjuk a mérges madarakat.

Az új részben ellátogathatunk Piglantis partjaira, ahol megtapasztalhatjuk az új, víz alatti környezet áldásos hatásait. Persze a legjobb az lenne, ha a Balaton partján, egy nyugágyban fekve áztathatnám a lábam, karnyújtásnyira a hideg sörtől, miközben épp a 30 új pályát próbálgatom 3 csillagra végigjátszani.

Angry Birds Seasons (AppStore Link) Angry Birds Seasons
Fejlesztő: Rovio Entertainment Oyj

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Az Angry Birds Space után kicsit más az irányítás, ugyanis hozzá kell szokni, hogy a víz is teljesen másképp mozgatja a tárgyakat. Mint mindig, a frissítés ingyenes, aki pedig még mindig nem rendelkezne az Angry Birds Seasons alkalmazással, az az alábbi linken töltheti le.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!