WWDC 2012 – A nagy iOS 6 béta teszt!

KeleMan 2012.06.12. 19:56 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod 46 hozzászólás 3 628

Kovács Bence a Csak1ezres.hu tulajdonosa volt kedves és elküldte részünkre azt a tesztet, melyet a mai nap készített az új iOS 6 mobiloperációs rendszer béta változatáról. Át is adnám neki a szót, lássuk, ő hogyan értékeli az új iOS 6 rendszerét. Köszönjük kedves Bence!

Letöltés, telepítés

Mindjárt az elején leszögezném: az “iOS 6 Developer Beta” használatához a fejlesztői környezetben regisztrált készülékre van szükség. Nekem már tavaly sikerült regisztrálnom az iPhone 4-emet egy ismerős segítségével, így a tegnap megjelenő 6-os bétát is telepíteni tudtam. A telepítés másik előfeltétele az iTunes frissítése a legújabb verzióra (jelenleg 10.6.3.25). Ha a feltételek adottak, már csak le kell töltenünk magát a szoftvert, pl. erről a helyről: http://imzdl.com/.

Az új szoftver telepítése előtt célszerű egy biztonsági mentést készítenünk a készülékünkről (az én gépemen a mentés a C:\Felhasználók\Bence\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup mappába került). A fényképeinket és kontaktjainkat célszerű külön elmentenünk, biztos ami biztos (a kontaktok mentésére én az iDrive Contact nevű programot használom).

A 6-os szoftver feltöltéséhez nyissuk meg az iTunes-t, és kattintsunk a Restore gombra úgy, hogy közben lenyomva tartjuk a Shift gombot is. Ekkor a gépünkről kiválaszthatjuk a letöltött .ipsw fájlt. Utána egyből elindul a frissítés, ami kb. 5 percet vesz igénybe (nem mértem le pontosan, de nem tűnt többnek). Ha elkészült a frissítés, akkor egyből vissza tudjuk állítani az adatainkat a korábbi mentésből. Ha egyelőre nem szeretnénk visszatölteni a mentést (mert pl. kíváncsiak vagyunk a “szűz” iOS 6-ra), akkor új telefonként tudjuk beállítani az iPhone-t (illetve a készüléket amit használunk).

Első blikkre

Az első benyomásom az iOS 6-ról az volt, hogy nagyjából ugyanolyan, mint az iOS 5. Egy ikon megváltozott (Maps), illetve egy új is megjelent a főképernyőn (Passbook), és az alapértelmezett háttér is megújult. A beállítások és az értesítések menüpontokban új elemek tűntek fel. A fentről lehúzható értesítési terület is tartogat meglepetéseket.

Ne zavarjanak!

A számomra egyetlen hasznos újítás a hívások kezelésében történt. Mostantól lehetőségünk van arra, hogy egy előre beállított időintervallumban (vagy manuálisan bekapcsolva bármikor) letilthassuk a bejövő hívások és üzenetek jelzéseit úgy, hogy a telefon a beérkező híváskor (vagy üzenet fogadásakor) meg se nyikkan (nem villog, nem rezeg). Hívás esetén az első csörgés után – szinte egyből – megszakítja a vonalat a telefon, a nem fogadott hívásról a szokásos módon tájékozódhatunk a képernyőn.

Beállíthatjuk, hogy bizonyos csoportok (vagy a kedvencek) hívásait ne blokkolja a telefon, illetve ha valaki 3 percen belül újrahív, akkor már rendesen jelezze a hívást a készülék. Ezt a funkciót én biztosan gyakran fogom használni (amíg iPhone-om van… de erről majd később)!

Ha nem akarod felvenni…

Ugyancsak a hívások fogadásával kapcsolatos a másik hasznos újítás: mostantól a hívások elutasításának két újabb módja is szóba jöhet. Egyrészt egy rövid (előre beállított, vagy spontán) SMS küldésével tudunk az elutasított hívásra reagálni. Másrészt megkérhetjük a telefont, hogy az elutasított hívásra emlékeztessen minket később (vagy 1 óra múlva, vagy amikor észleli, hogy elhagytuk a jelenlegi helyünket).

Az új funkciók használatához a bejövő híváskor húzzuk az ujjunkat felfelé a kis telefon ikonon (ugyanúgy, mint ahogy a zárolt képernyőről egy húzással el tudjuk indítani a kamera alkalmazást)! Utána bármelyik lehetőséget is választjuk, a hívás azonnal megszakad. Mindkét lehetőség nagyon hasznos, és biztosan használni is fogom (amíg iPhone-om van… de erről majd később).

A Facebook a világ ura

…és erre már az Apple is rájött. Tavaly sokan csalódtunk, amikor a Twitter-integráció mellett a Facebook-nak híre sem volt. Most bizony már van! Tudunk állapotfrissítéseket küldeni az értesítési területről, meg tudunk osztani fotókat és videókat, szinkronizálni tudjuk a kontaktokat és a naptárunkat is a Facebook-on található adatainkkal.

Szerencsére a szinkronizálást ki is lehet kapcsolni (én pl. nem szeretném ha a kontakt-listám hirtelen a többszörösére dagadna).

Megújult a térkép

Hetek óta erről zengett a sajtó, és tegnap be is igazolódott: az Apple lecserélte a Google térképet a saját alkalmazására. Nagyjából ugyanúgy működik, tehát aki már megszokta a régit, ezzel is boldogulni fog. Ami nekünk (magyaroknak) is újdonság lesz, az a beépített navigációs rendszer (ha jól láttam akkor a TomTom rendszerét vették át, legalábbis a középső screenshot ezt bizonyítja). Navigáció közben a megjelenő zöld táblákat tudjuk lapozgatni jobbra-balra (bár induláskor figyelmeztet a program, hogy ne nyúljunk a képernyőhöz, hanem inkább a vezetésre koncentráljunk). Hiába vártam a kedves női hangot, úgy tűnik csak néma navigációt kaptunk (közben azt olvastam valahol, hogy a hangos navigációt a Siri biztosítja, szóval valószínűleg csak iPhone 4S-en kapunk hangos navigációt).

A 3D-s megjelenítés idehaza nem működik, gondolom csak azokat a helyeket nézegethetjük 3D-ben amikről az Apple ilyen fotókat készített… illetve az is lehet, hogy csak akkor tehetjük ezt meg, ha épp ott tartózkodunk. Én hiába kerestem meg New York-ot a térképen, nem jelent meg a 3D gombocska (ami a térkép alkalmazás indítása után még látható ugyan egy fél másodpercig, de aztán eltűnik).

E-mail szerkesztés

Végre!!! E-mail szerkesztés közben is tudunk már képeket és videókat beszúrni, illetve formázni is tudjuk a begépelt szöveget (vastag, dőlt, aláhúzott). A postafiókok között megjelent a V.I.P. fiók, ahová a kedvenceinktől kapott leveleket gyűjthetjük. Az email listát lehúzással is lehet már frissíteni.

Egyéb újdonságok

Röviden megemlítek még pár újítást. A csengőhangok beállításánál a rezgést már külön lehet kezelni néma illetve normál üzemmódban. A widget-eket meg lehet majd osztani (??). Megújult a telefon tárcsázó felülete. Új betűtípust kapott az időjárás alkalmazás. Megjelent a Passbook alkalmazás, amivel semmit nem tudtam csinálni miután elindult (semmire nem reagált).

Nincs SMS kézbesítési jelentés

“A világ legfejlettebb mobil operációs rendszere” – így hirdeti az Apple az iOS 6-ot. Ehhez képest még mindig nem tudták megoldani az egyik legalapvetőbb szükséglet kielégítését: az elküldött SMS-ek kézbesítésének visszaigazolását. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én nem szeretnék állandóan jailbreak-elni csak azért, hogy nyomon követhessem, hogy mikor melyik SMS-emet olvasták el, és melyik nem ért célba. Oké, van alternatív lehetőség (T-Mobile: *A#üzenet, Voda és Telenor: -üzenet), de ez nem mentség az Apple-re nézve. Ha kapcsolatba tudnék lépni az iOS fejlesztőivel, jól megírnám nekik a magamét!!! Grrrrrr…

Összefoglalva

Az iOS 6 hozott pár hasznos újítást, de nem lett olyan forradalmian új, mint a 4-eshez képest az 5-ös. Az Apple lassan kezd egy jól használható OS-t összehozni, de még mindig hiányoznak fontos alap-funkciók, mint pl. a hírhedt SMS kézbesítési jelentés. Bár a hivatalos megjelenésig még történhetnek csodák… majd meglátjuk ősszel! :-)

A cikket megtalálhatod a Csak1Ezres.hu weboldalán is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

46 hozzászólás

 1. Plés Tamás - 2012.06.12. 20:18

  Ami engem irritál az időzített SMS … nem akarok JailBreak -elni mert a magam részéről feleslegesnek tartom jól megvagyok így , nade hogy pl azért nézegessem a telefonomoat hogy mikor van éjfél , hogy én legyek az első aki pl a legjobb barátját haverját felköszönti irritáló . Ez nagyon hiányzik …. :(

 2. András - 2012.06.12. 20:51

  Szép! KÖszi a tesztet erre vártam már :) ,amúgy Bence nem tudsz nekem segíteni abban hogy iPHone 4s-emet hogy regisztrálhatnám developer környezetbe? :D

  • Bence - 2012.06.12. 21:02

   Keress rá a neten, szerintem többen is hirdetnek olyat, hogy kb. 1 ezresért beregisztrálják a telefonodat. Aki nekem csinálta annak már nincs több szabad helye, de remélem találsz majd valakit! :-)

   Ami a cikket illeti, tervezem a bővítését… :-)

   • András - 2012.06.12. 21:30

    Rá is keresek meg kipróbálom amit Hector mondott :)

  • Hector - 2012.06.12. 21:29

   Registered and getting “This device is not registered as part of the iPhone Developer Program”? Shift+click update (windows), alt+click update (mac).

 3. a.sebi - 2012.06.12. 21:09

  Nah igen ezek a hiányosságok tényleg szemet szúrnak….vér ciki…ezek aza androidnál alap funkciók…de sony ericsson w800 im is tudott sokat ezekből…és akkor még a letöltésekről nem is beszéltem meg a bluetooth ról sem, de hát ez van tudom tudom az iphone sosem fagy le az android meg többet van lefagyva mint amennyi ideig használni lehet…. Heheheh
  Amugy kibaszottul uncsi már az ios. ….még akkor is ha ez a legjobban működő rendszer….

 4. Hector - 2012.06.12. 21:12

  András!
  Nekem sincs regisztrálva (s ahogy egy külföldi fórumon olvastam) simán engedi frissíteni (letöltöd a megfelelő állományt s shift + check for update után kiválasztod…
  Nekem mindkét készülékem felfrissült. (iPhone4 és iPad2)

  • András - 2012.06.12. 21:29

   Köszi :), ki fogom próbálni!

  • Bence - 2012.06.12. 22:37

   Ez érdekes…. elvileg csak developer programban regisztrált gépre megy fel a developer béta. De ha valóban felmegy másra is, akkor hajrá! :-)

 5. Bátor - 2012.06.12. 22:26

  Sziasztik nen tudjaok hogy mikor lehet hivatalodan letölteni az IOs 6-ot??

  • Daemon - 2012.06.14. 00:17

   Ősszel jön ki a hivatalos verzió de már most is fel teheted a béta verziót. Csak figyelj hogy mely készülékeket támogatja.

 6. IOS6 béta..KELL? - 2012.06.12. 23:06

  Tessék aki bétát akar.

  regmyudid.com/

 7. Greencsi - 2012.06.12. 23:26

  Szerintem meg végre a szövegszerkesztésnél nagyon hiányzó kurzor mozgatására találhattak volna már ki vmit! Nem lehet egy szó közepére bekattintani, csak az elejére vagy a végére ugorhatsz, aztán törölj vissza ameddig kell….capslock-ról vagy ékezetes betűkről már ne is beszéljünk! Baromira örülök neki hogy a kínaiak boldogabbak a fejlesztések révén, lehetnének mások is azok!

  • admkrly - 2012.06.13. 12:15

   Gondolom újra mondok azzal, hogy ha rajta tartod az ujjad a szövegem, akkor megjelenik egy nagyító, amivel bármelyik karakter elég-mögé helyezheted a kurzort, továbbá a Capslock-ot a shift egymás után kétszeri megnyomásával tudod bekapcsolni. Én több mint két éve vettem egy iPhone 4-et (amit azóta sajnos elloptak), de ezek a funkciók már akkor benne voltak.

  • Zack - 2012.06.14. 02:11

   Van caps lock kétszer gyorsan kell megnyomni a shift gombot! Már a 4.0ban is benne volt asszem. ÉKezetes betű meg hosszan nyomva a kívánt betűt.

 8. Pen - 2012.06.13. 07:31

  350 millió iOS eszköz fut a világban. Ezek 76 %-án a legfrissebb oprendszer. Sok Androidos csúcstelefonhoz hosszú hónapokkal később adják csak ki a frissítéseket.
  Az iOS stabil, gyakorlatilag vírusmentes. Nem tudom miért unalmas a felület, egyszerűen be kell látni, hogy ezekben a rendszerekben már nehéz igazán újat hozni. Erre valók az alkalmazások.
  Bence viszont az nem világos, hogy mi a baj az iPhone-nal. Ha csak az SMS miatt fáj a hasad, akkor nagyon tudlak sajnálni.

 9. Kicsi - 2012.06.13. 09:01

  Szerintem nagyszerű lesz az új operációs rendszer. Az SMS értesítő szerintem egyáltalán nem fontos, nem tudom miért mindenki itt állt le. Eddig sem volt és nem tudok olyan SMS-ről, amit nem tudtam volna elküldeni. Ha meg a szájhúzás megy, mert nem tetszik valami a rendszerben, akkor ne használjátok. Én azért nézem ezt az oldalt, mert érdekelnek a fejlemények, nem azért, hogy kritizáljam az Apple-t, meg hogy mindig az Android-dal hasonlítsam össze. Nem a fikázás érdekel, hanem a fejlemények.

 10. Andras - 2012.06.13. 09:54

  Talaltam egy oldalt, egyik ismerosom z oldal utasitasai szerint felrakta ios 6-ot developer acc nelkul. Es mukodik neki! :)

  Guide link: http://www.ios5jailbreak.org/install-ios-6-without-developer-account-and-udid-registration.html

 11. Krisztián - 2012.06.13. 12:56

  Én simán fel rajtam 4S-re, mindenféle Dev nélkül. Tetszik, jók az új dolgok. Viszont vannak gondok nálam, az új térképnél keresésnél kilép, egyszer már újraindult magától, illetve vannak vele fagyások. De ez béta, ez ezzel jár. Mindenesetre már nagyon várom a véglegest, nekem tetszeni fog. Ja, az az új app nem csinál nálam semmit. iCloud-ról jött vissza a backup, és minden simán ment a telepítéssel amúgy.

  • KeleMan - 2012.06.13. 13:13

   Bizony-bizony, egyre több forrásból halljuk, hogy az iOS 6 béta azokra a készülékekre is felmegy, melyen nem developer account van.

 12. Robiii - 2012.06.13. 13:57

  Nekem nem engedte jelenleg halott a masik iphoneom… Talan redsnowal tudok vmit kezdeni ha otletet tudtok adni mit csinaljak azt megkoszonnem :) a 6.0 igazabol rajta van de az orszag kivalasztasa utan kiirta hogy dem dev. Es az accom… :(

  • András - 2012.06.13. 14:40

   Milyen készüléken próbáltad? Hogy csináltad? Ha halott próbáltad iTunesba a ,,Restore” -Visszaállítást?
   Itt van egy kis segítség:
   https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/576831_401154373259562_1289197124_n.jpg

   • Robiii - 2012.06.13. 15:48

    Köszönöm szèpen a linket!!! Igazábol sikerült visszatennem az 5.1-es szoftvert,de valahogyan jo lenne rátenni a 6.0-ás szoftvert!!:))

    • Daemon - 2012.06.14. 00:21

     Hogy tudtad vissza “butítani” az ikütyüt? Én 3GS-re akarom fel rakni csak félek az ilyen mellékhatásoktól ezért hezitálok rajta. És ezért érdekelne hogy hogy lehet vissza tenni egy régebbi szoftvert.

    • András - 2012.06.14. 19:40

     Robiii: én is feltettem , nekem is ugyanez a gond hogy nem dev. itunes kiírja hogy nem tudok vele semmit se csinálni és az iphonen se. Hogy tudtad megcsinálni? Kérlek válaszolj nekem is ,,halott a telefonom”

    • Dawe - 2012.06.17. 12:07

     Szia! Tudnál segíteni hogy tetted vissza az 5.1-et mert nekem nem megy sehogyan sem :S

 13. Kiki_Zuzu - 2012.06.13. 14:03

  Új Iphone-ról azt hittem hogy azért mondanak pár szót, de akkor valószínűbb az októberi megjelenés!!! IOS 6 ot olvasva amúgy nem nagyon újítottak inkább csak csiszoltak és beleraktak alap dolgokat ahol máshol azok! Lehetett volna így 5.5 ös verzió is akár…

 14. Zsolt - 2012.06.13. 15:37

  Ehhhh ezt enis beszivtam….
  Felrakta gond nélkül a 6-os oprendszert de nem enged be mert nem vagyok regisztrálva mint tesztelö….és most nem tudom vissza rakni az 5-ös szoftvert mert az itunes nem aktiválja a telefont a 6-os szoftverel…ördögi kör…Vkinek vmi ötlet hogyan leheljek ujra életet a telomba,vagy szerviz?

  • urbijoe - 2012.06.13. 17:06

   nekem simán felment a 6-os és azt használom,nem vagyok tesztelő

  • Gaba - 2012.06.17. 15:56

   Zsolt, és András!
   Van már megoldás a problémátokra?
   Sikerült visszabutítani a készüléket?
   Vagy továbbra is halott?
   Vonz a frissítés, de tartok tőle, hogy ha nem működik, akkor nem találni megoldást. Eddig senki sem jelzett nektek és ez “ijesztő”…

 15. Radio - 2012.06.13. 17:07

  Sziasztok

  Nos, ugyan nekem van némi programozói tapasztalatom, de ettől még ez tényleg egyszerű volt…
  iPhone 4, minden eredeti, nem volt törve.
  File letölt, aztán FRISSÍT iTunes, aztán Macen Alt+Update (vagy cmd vagy ctr nem emlékszem) és trallalá, ellenőrizte, jóváhagyta, és kölcsönösen örültünk egymásnak…

  Viszont! Minden megy de ami nagyon durva, hogy az új Maps rémületesen gyorsan talált pontos pozíciót az elődeihez illetve a többi navi programhoz képest.
  Ja, és maga az OS nagyon gyors… Szíven szerint a k-val kezdődőt írtam volna.

 16. Barth - 2012.06.13. 17:34

  Tudtok olyan progit amivel a telo beszelgetest fel lehet venni? ( pl. ez is Jo lenne az iOS-be alapba)

 17. Espejo - 2012.06.13. 18:23

  Lehet h hulye kerdes de ha ezt felrakjuk akkor az nem jar garanciavesztessel?

 18. Robiii - 2012.06.13. 21:48

  Na még 1 kérdés…nemtudom esetleg valakinél felmerült e a probléma, de eddig simán müködött most hirtelen egy facetimeolás után azt írja hogy nem lehet kapcsolódni az appstorehoz?!! Gondolatok??? Debilnek ne nézzetek wifi és 3g is egyaránt van :) jelenleg wifin vagyok… :)! Köszi előre is :)

  • Hector - 2012.06.13. 22:26

   Ha frissítetted a készüléket akkor újra kell indítani manuálisan is, mert frissítették az App store alkalmazást is (nekem is csak újraindítás után tudott csatlakozni – azóta viszont tökéletes)…

 19. Vannic - 2012.06.13. 23:17

  Figyeljetek, én akkor most arra szeretnek választ kapni hogy fejlesztői regisztráció nélkül meg jailbreake nélkül rá Tudom e rakni i4 telefonomra ? Az iOS 6 betat.

 20. Plés Tamás - 2012.06.13. 23:30

  Nah akkor én is írnék róla valamit .
  1) ne menjünk bele szerintem a design és egyebek béta verzióra fogására … Akinek tetszik tetszik akinek nem nem . Megmondom őszintén a hívás panel elinte fura volt 1 nap alatt megszoktam !

  2) A 3D- nagyon szép munka és igen érdekesség New York al kezdtem , de az nincs fennt 3D be san F -nél sikerült tesztelnem .

  3) Sebesség : Borzalmasan gyors a 4S – em

  4) navi hang : nekem nem tetszik . turn by turn navigáció ami ugye elvileg csak 4 S en elérhető … Hát én Siri hangja szolgáltatja az utasításokat . De a maps még elég hiányos és még a designerek is átkezelhetnék :)

  5) Siri parancsokba sok új nincs igazából a sportos dolog meg annyira nem fogott meg . Egy nba nfl és baseball buzi országban mint az USA van értelme de európában nincs ilyen fajta imádat a sportok és sportolók iránt (kivéve egy két focistát talán)

  6)Hívás közbeni SMS és az ALVÁS mód nagyon hasznosak , tetszenek , faszák , de őszintén nem igazán forradalmi.

  7)Több SIRI nyelv ez tetszik remélem tavaszra mégtöbb lesz . (jó irány egy későbbi magyar fele )..

  8)3G facetime – fasza örülök neki nagyon ….

  9) facebook integráció ? ! Na mindennek van határa kontakt szinkronizálást 1 mp alatt vettem ki :) :) Jó ötletes csak meg KELL mert ez a világ erről szól csak nekem ez a mindenhol postok ki mit csinál lájkok dolog bejön akkor mikor számítógéppel bepötyögöm a facebook.com ot de ennyi … nem az h pittyog a telefon 20 m p-n ként ( tudom persze minden beállítható) de én itt az elv re gondolok .

  ÖSSZ : Szerintem nem rossz … van benne munka bőven főleg a térképek-ben .. még van idejük hajrá hajrá alma … :):D

  • Plés Tamás - 2012.06.13. 23:33

   bocsi tavasz alatt őszt gondoltam ..

 21. Daemon - 2012.06.13. 23:52

  3GS-re felrakta már valaki? És nagyon muszáj hozzá az 5.1.1-es os vagy elég lehet mondjuk az 5.0? Előre is köszi a választ.

 22. Robiii - 2012.06.14. 00:35

  Daemon szerintem muszaj lesz 5.0 ra developert kért restore után 5.1.1 et kapott majd gondnélkül felment. :) mindenesetre nemtudom ti, hogy vagytok vele… De én visszateszem a régit… Nekemsok bajom van ezzel… Gondolok itt erre a hülye facebook megoldásra véletlen berakattam a kontaktok közé a facebook ismeroseimet az igy is 100 kontaktlistához még egy 800 pont jól jött… -.- raadasul mindent megakar osztani a facebookal.. Van facem, használom nade ennyire???…. Másik… Játékoknál irkál hogy nem elérhető a magyar appstorebol vagy mi…. Tudom csak beta… De ez meg betanak is keves…. Tweeter es a facebook abba a lehuzokas reszben osszeragadt… Tény vannak bene jódolgok is, de szerintem gyenge…. Befagyogat megáll… Stb

 23. a.sebi - 2012.06.14. 18:09

  Én nem vagiphonos de vajon a készülékek sebessége változik az uj softtól? Gondolom a 3gs é lefele mint annak idején a 3g a 4.0 nál……de a 4,4s é javult valamit?

 24. András - 2012.06.14. 19:39

  Feltettem bétát , nem megy! Aktiválásnál nyelv, ország, wifi beállítás. Iphone aktiválása eltart pár percig. Utána sorry! és nem csinál semmit se. Elvittem ma szervízbe megpróbálnak ott mindent itunes nem ismeri fel semmi se…

  • Gaba - 2012.06.17. 15:57

   Van már megoldás a problémátokra?
   Sikerült visszabutítani a készüléket?
   Vagy továbbra is halott?
   Vonz a frissítés, de tartok tőle, hogy ha nem működik, akkor nem találni megoldást. Eddig senki sem jelzett nektek és ez “ijesztő”…

 25. Gaba - 2012.06.15. 15:44

  Köszi a leírást! Azert megjegyzem, hogy több funkció eddig is működött, csak ezek szerint nem tudtad (csendes módban rezges kikapcs, e-mail szöveg alahuzas, dőlt betű, stb)
  Nem vagyok egy informatikai guru, de gyakorlott felhasználókent ma este veszem a bátorságot, és megpróbálom feltenni a béta verziót, mert tetszenek az újítások.

 26. ohgergely - 2012.06.29. 17:27

  Istenem, minek akarnak egyes emberek beta verziót használni, amikor olyan alapvető dolgokat nem tudnak megcsinálni, hogy ha nem működik az iOS 6 béta akkor visszategyék 5.1.1-re. :S
  Na mindegy! DFU-ba kell tenni a készüléket és nyomni egy visszatöltést. ENNYI! Visszatölt és tádáám iOS 5.1.1 ugyanúgy ahogy eddig volt. Meg ne kérdezzétek mi az a DFU és hogy lehet beletenni…

 27. Lajos - 2012.07.12. 08:51

  Az egész egy szar!! Az azonnali sms visszaírása android ötlet, a Passbook a pocket az androidban, 3D térkép már az első androidban benne volt!!!!!!! KOPPINTÁS

Szólj hozzá Te is!