Scalado – Photo Beamer – Képnézegetés egyszerűen

KeleMan 2012.05.29. 16:54 Apple, iPhone, Programok 0 db 748

Seregnyi olyan alkalmazást tudnék mondani, ami lehetővé teszi, hogy az iPhone készülékünkön lévő fényképeket és képeket megosszuk más eszközökkel is. Ott van például az Apple hivatalos megoldása az iCloud is, mely lehetővé teszi, hogy AirPlay-en kersztül megosszuk a képeinket videóinkat. Csak ugye kell hozzá egy Apple TV. A legtöbb alkalmazással az a baj, hogy vagy túl drága, vagy épp nem működik, esetleg csak ugyanazon a WiFi hálózaton működik, regisztrálni kell, nehézkes az irányítás, stb.

Mára azonban ennek is vége, ugyanis itt a a Scalado alkalmazása, az új Photo Beamer. Az app előnye abban mutatkozik meg, hogy nem szükséges regisztráció, mondhatni semmi konfiguráció és mégis működik. Működik WiFi, de még 3G hálózaton is. Az alkalmazás 0,79€-ba kerül és miután elindítottuk csak egy QR kódot kell lefényképeznünk, melyet az iPhone felismer és indítja is az általunk kiválasztott képekkel a diavetítést.

A kódot a Photobeamer.com weboldalon találjuk meg, ahogy ezt felismerte az iPhone, már kezdődhet is a móka. A képeket bármilyen korszerű webböngésző megjeleníti (Safari, Chrome, Firefox, stb.). Számomra azonnal kedvenccé vált és ment is az 5 csillag.

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!