Novemberben jön a Microsoft Office az iPadre?

Legendd 2012.05.23. 21:39 Apple, iPad, Pletykák 0 db 233

Jó ideje hallani arról pletykákat, hogy talán a Microsoft is szemezget annak lehetőségével, hogy a sokak által PC-ken használt Office programot portolják az Apple iPad gépére is. Érdekes, hasznos és meglepő lépés is lenne talán, de a fogyasztók mindenképpen profitálhatnának belőle!

A The Daily már egyszer leközölte a hírt, miszerint hamarosan érkezik az említett szövegszerkesztő irodacsomag az Apple táblagépére, ám akkor a Microsoft kategorikusan tagadta ennek akár az ötletét is. Mindez annak ellenére történt, hogy a The Daily a Microsoft egyik belső munkatársától kapott demó változatra hivatkozott, amely valljuk be, autentikus forrásnak tekinthető.

A napokban viszont újra felröppent hír az Office lehetséges megjelenéséről, mely már egy pontosabb; novemberi dátumot jelent, legalábbis Jonathan Geller (BGR) szerint. Jelenleg ott tart az ügy, hogy a Microsoft is megszólalt az ügyben, és nyilatkozatuk szerint “a The Daily rossz infókat közölt, de a következő hetekben végre kiderül az igazság”.

Az biztos, hogy ez a lépés egy új folyamatot indíthatna el a két vállalat életében, mint ahogy az is, hogy az Apple-nek sem lenne ez rossz üzlet, mert talán így még többen vennének iPadet, hiszen a Windowsos gépen (Office-ban) megírt dokumentumokat még könnyebben tudjnák szinkronizálni az almás táblagéppel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Médiaharcos, újságíró, pörkölt pusztító.

Szólj hozzá Te is!