Webby díjátadó – Különleges tisztelgés Steve Jobs előtt

KeleMan 2012.05.22. 06:44 Apple, Egyéb, Steve Jobs 0 db 78

Tegnap este zajlott a Webby díjátadó gála, melyen Hollywood celebjei és sztárjai egy különleges tiszteletadással adóztak Steve Jobs emlékének. Jelen voltak a “Mac Vs. PC” reklámok sztárjai, Justin Long és John Hodgman, de megtisztelte jelenlétével az eseményt Richard Dreyfuss is, aki az első “Think Different” Apple reklámkampánya alatt is beszélt. Elmondta, hogy Steve mennyire tökéletes volt és hogy mindenből a maximumot próbálta kihozni, valamint tiszteletét rótta le a nagysága és profizmusa előtt.

Richard Dreyfuss beszéde után egy rövid videómontázs következett, melyben Bill Clinton, George Lucas, Adrianna Huffington, Al Gore, Bono, Jimmy Fallon, Steve Colbert és John Stewart is adózott az emlékének. A rövid videó végén Barack Obama is megjelent, aki csak annyit mondott, hogy “Ha Steve Jobsról beszélünk, csak egy szóra van szükségünk. Elképesztő!”

We thank you, Steve Jobs…
For making us love Apple;
For making technology into art;
For a handheld internet;
For still changing the world;
For saving lives with red;
For spreading American ingenuity worldwide;
For exploring beyond our reach—
A unique, far-reaching, irreplaceable mind;
For making the classroom fun.
Steve Jobs was insanely great.
He made turtlenecks sexy again.
A meticulous attention to detail.
Forty-three patented inventions. Check Wikipedia.
Thank you for thinking different.
Here’s to you, Steve Jobs.
Here’s to you, Steve Jobs.
Here’s to you, Steve Jobs.
Here’s to you, Steve Jobs.

Steve Jobs was one of the great innovators of our time. And as his story, a story of American ingenuity, makes its way into history, from classrooms to boardrooms, future generations will marvel—just as we do—at this man, who dreamt so big and changed the way we live. The truth is, when we talk about Steve Jobs, we only need one word: amazing.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!