iOS 6 – Ég veled Google, új térképszoftvert és fotómegosztót hozhat az Apple

KeleMan 2012.05.15. 18:09 Apple, Egyéb, iPhone, Pletykák 2 hozzászólás 226

Közeledik a WWDC 2012-es konferencia, melyen bár várhatóan az OS X Mountain Lion és a Mac lesz a középpontban, várható, hogy az Apple csepegtet pár információt a soron következő iOS 6 változatból. Azt már régóta tudjuk, hogy az Apple pár éve felvásárolta a Placebase, a Poly9 és a C3 cégeket is, melyek kifejezetten a térképkészítéssel foglalkoznak. Idén talán már felválthatja a Google Maps szolgáltatását az Apple saját, házon belül fejlesztett térképszoftvere.

Ezen kívül felröppentek még olyan értesülések is, a The Wall Street Journal infója alapján, mely szerint az Apple egy fotómegosztó szolgáltatás beindítását is tervezi, hasonlót, mint az Instagram, csak jobbat, melynek az alapját az iCloud biztosítaná. Most már értem, hogy Mark Zuckerbergnek és a Facebooknak miért is volt olyan fontos felvásárolni az Instagram csapatát. Érdekesség, hogy Phil Schiller, az Apple marketingért felelős elnöke egy hónappal ezelőtt törölte magát az Instagramról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Csoki - 2012.05.16. 13:14

    Már épp itt az ideje..!:)

  2. Asdasd - 2012.05.16. 17:28

    Sziasztok, bocs, hogy ide írok, nem tudtok egy olyan alkalmazást amivel pl. felvehetem, hogy hogy játszok egy játékon? Köszi

Szólj hozzá Te is!