Újabb országokban debütált az iTunes Match

KeleMan 2012.05.01. 06:38 Apple, iTunes 1 db 203

Az Apple lassan, de biztosan terjeszti az igét, csakúgy, mint az iTunes Match szolgáltatását is világszerte az elmúlt hónapokban. Lassan már ideje lenne, hogy Magyarországon is tiszteletét tegye a zenék legalizálását lehetővé tevő szolgáltatás, de úgy tűnik erre még várnunk kell.

Mindenesetre friss infó, hogy az elmúlt pár órában újabb országokat vont be az Apple, ahol immár az iTunes Match elérhető. A frissen csatlakozott országok között megtalálható Olaszország, Portugália, Görögország, Bulgária, Szlovénia és Ausztria is.

A felhasználók ezekben az országokban mostantól az iTunes programon belül immár regisztrálhatnak egy éves díj ellenében az iTunes Match szolgáltatásra. A felhasználási feltételekbe is bekerültek a változások. Érdekesség, hogy az új országok még nem találhatóak meg hivatalosan az Apple oldalán, bár várhatóan ezek is hamar frissülnek.

De mi a helyzet Magyarországgal? Nos, Május 1-e van, a Munka Ünnepe, mondhatnánk, hogy most kellene igazán dolgozni, de Magyarországról még nincs hír. Pedig, de szép is lenne. Persze lehet, hogy az itthoni Apple képviselők is inkább “majálisoznak”, aztán majd csak holnap, vagy holnapután, vagy később… Vattacukor, sült kolbász, vurstli, dodzsem… iTunes Match még sehol.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. czuczi - 2012.05.01. 14:16

    én nagyon várom már hogy megjelenjen idehaza is! viszont azt nem tudom hogy az itunesból letöltött számok 256 kb/s AAC formátumban vannak és hogy ezek jobbak-e a 320kb/s mp3 nál?

Szólj hozzá Te is!