iPhone-nal példálózott az Obama botrányt kirobbantó prostituált

Helme 2012.04.28. 11:00 Egyéb, iPhone 5 hozzászólás 488

Nyolcszáz dollárt – több mint 180 ezer forintot – kért szolgáltatásaiért a Barack Obama amerikai elnök testőrei körül kialakult szexbotrány középpontjába került prostituált, aki jelenetet csinált, amikor a Secret Service ügynöke reggel csupán harminc dollárt (~6.700 forint) volt hajlandó fizetni az éjszakáért – írta a BBC brit közszolgálati televízió hírportálja.

A magát nem prostituáltként, hanem eszkorthölgyként aposztrofáló nő egy interjúban részletesen beszámolt az éjszakáról, amelyen a sajtó információ szerint az Obama kolumbiai látogatását előkészítő, az elnök biztonságáért felelő Secret Service ügynökei 20 prostituáltat vittek fel cartagenai hoteljük szobájába.

Az egyik testőrrel a kiszabott ár miatt összeszólalkozó hölgy a The New York Times amerikai újságnak elmondta, az amerikaiak üvegével vették a vodkákat neki és társainak. Az ügynökökkel egy patinás sztriptíz klubban találkoztak.

“Egyszer sem említették, hogy Obamával vannak. Nagyon diszkrétek voltak.” – állította a prostituált.

Az amerikai lapnak adott interjúban a nő azt is elmesélte, az egyik, meg nem nevezett ügynökkel éjjel megegyezett a 800 dolláros árban, ám a férfi reggel csupán 30 dollárt akart neki kifizetni. Az örömlány ettől rettentő dühös lett és heves vita alakult ki, amelybe végül a rendőrségnek kellett beavatkoznia.

A nő állítása szerint eszkorthölgyként mutatta be magát a szóban forgó testőrnek, akinek így tudnia kellett, hogy a nőért magasabb tarifát kell fizetni.

“A prostituált és az eszkorthölgy ugyanaz, de mégsem. Az eszkortlányok olyanok, mintha egy jó rumot, egy BlackBerry-t vagy egy iPhone-t vennél. Többe kerülnek.” – fejtette ki a botrányt kirobbantó hölgy, aki megijedt az eset lehetséges következményeitől és tervei szerint hamarosan elhagyja a Cartagenát.

Susan Collins amerikai szenátor, aki rendszeres tájékoztatást kap az ügyről a New York Times napilapnak úgy nyilatkozott, a prostituált beszámolója megegyezik azzal, amit jelenleg kezdeti fázisban lévő nyomozás feltárt. Peter King, a belbiztonsági bizottság egyik tagja hozzátette, a botrányba keveredett férfiak egy része valószínűleg nem is tudta, hogy a hotelbe felvitt nők prostituáltak.

“Ha jól értem, elég kemény italozás folyt azon az estén” – mondta.

Az ügy miatt 11 testőrt rögtön, még Obama érkezése előtt hazaküldtek, hármójuk később ki is lépett a Secret Service-ből. Az incidensben feltehetően a hadsereg 12 tisztviselője is érintett.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

 1. golyszlika - 2012.04.28. 11:36

  És hol van ebben az ezeréves cikkben az iphone???

  • golyszlika - 2012.04.28. 11:38

   Az Iphonom többet ér mint ez a kis ribanc! :-)) Legalábbis nekem többe került 800 dollárnál! :-)

 2. Helme - 2012.04.28. 12:13

  Ez tegnap esti hír :) “A prostituált és az eszkorthölgy ugyanaz, de mégsem. Az eszkortlányok olyanok, mintha egy jó rumot, egy BlachBerry-t vagy egy iPhone-t vennél. Többe kerülnek” – fejtette ki a botrányt kirobbantó hölgy, aki megijedt az eset lehetséges következményeitől és tervei szerint hamarosan elhagyja a Cartagenát.”

 3. golyszlika - 2012.04.29. 13:48

  Prostituált vagy eskotrhölgy? Nem ugyanaz? Sötétben minden tehén fekete! :-)) Csak az egyik drágább…. Amúgy meg a feleségem a legdrágább kúrva, mert neki az egész fizetésem is kevés!

 4. golyszlika - 2012.04.29. 14:54

  Itt van még egy kis filmecske az ezerlábú ipad-ről! :-) Akkoer ennek is az oldalon a helye!

  http://indavideo.hu/video/South_Park_15evad_1resz_Szazlabu_Ipad

Szólj hozzá Te is!