Megjelent Máté Bence első interaktív könyve iPad készülékekre

KeleMan 2012.04.28. 16:45 Egyéb, iPad, Videók 0 db 822

Megjelent Máté Bence a BBC “Az év természetfotósa világpályázat” győztesének első interaktív könyve iPad készülékekre “A láthatatlan természetfotós” címmel. A 170 oldalas műben 200 fénykép és 9 nagyfelbontású videó is megtalálható. Máté Bence 2010-ben első magyarként nyerte el a BBC Wildlife Photographer of the Year pályázatának fődíját. Könyve a “The Invisible Wildlife Photographer”, angol nyelven 9,99 eurós áron érhető el az iBookstore-on, de hamarosan magyarul is letölthető lesz.

“A láthatatlan természetfotós” című ekönyv igazi különlegesség: a 170 oldalas mű több mint 200 bámulatos fotó mellett kilenc HD-videót is tartalmaz.

Máté Bence 2010-ben Az év természetfotósa világpályázaton a Marvel of Ants (Árnyjáték) című képéért a verseny 46 éves történetében első magyarként nyerte meg a természetfotózás Oscar-díjának tartott “Az év természetfotósa 2010” (Veolia Environnement Wildlife Photographer of the Year) díjat, valamint a legkiemelkedőbb kollekcióért járó elismerést, az Eric Hosking-díjat. Ez utóbbi díjat 2011-ben 2005 óta negyedszer hozta el, ezzel megdöntve a francia Vincent Munier 9 éve fennálló rekordját. 2010-ben jelent meg első könyve, melynek címe: Láthatatlanul. “Láthatatlan madárfotós” címmel a Spektrum Televízió produkciójában díjnyertes háromrészes sorozat készült a művészről.

Képei a National Geographic 100 legjobb természetfotót tartalmazó válogatásába is bekerültek. 2012. árpilis elején a legnagyobb példányszámú brit napilap, a The Sun mutatta be a világhírű magyar fényképészt, akinek az természet legpompásabb teremtményei új oldalukról mutatják meg magukat, köszönhetően Bence különleges “láthatatlan” természetfotózási technikájának.

A “The Invisible Wildlife Photographer” (“A láthatatlan természetfotós”) interaktív kiadványt a GoodBook Hungary Kiadó jelentette meg. A könyv megvásárolható az iBookstore-ból, 9.99 eurós áron. A nemzetközi kiadást hamarosan követi a magyar nyelvű változat is.


Letöltöm – 9,99€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!