Újra itt a The Heist – Szerezd meg a Puzzle Agent és a World of Goo játékokat is!

KeleMan 2012.04.26. 07:49 Apple, Egyéb, iPhone, Játékok 0 db 158

Valaki emlékszik még a tavaly májusban megjelent The Heist című játékra? Egyeseknek talán ismerős lehet a név, ugyanis nagy port kavart, szerencsére pozitív értelemben. Az alkalmazás különböző logikai játékokat sorakoztatott fel, melyeket különböző sorrendekben lehetett végrehajtani. A játék lényege viszont sokkal inkább az volt, hogy aki megvásárolta a 0,79€-s áron az alkalmazást és végigvitte a pályákat, feltörte a lakatokat, annak kinyílt a páncélszekrény, melynek mélyén egy teljes verziós PC-re és Mac számítógépekre letölthető játék lapult, teljesen ingyen.

A kapott promóciós kóddal pedig a Steam áruházon keresztül magunkévá tehettük a játékot, ami talán nem árulok el nagy titkot, hogy az Eets volt, mely természetesen mái napig ott van a játékban csak fel kell oldani. Az Eets jelenleg 9,99€-ba kerül a Valve digitális áruházában, tehát mindenképp megéri akár most is letölteni a The Heist appot.

De ez még nem minden. A közel egy éves iPhone alkalmazás tegnap egy nagyszerű frissítésen esett át… Bizony, újabb fejtörők várják a játékosokat, valamint nagyszerű Retina grafika is. Ez azonban még nem minden. A segítőtársunk Sophia tájékoztat bennünket, hogy pár dolgot ottfelejthettünk a páncélszekrény mélyén. Bizony, újabb teljes játékokat kaphatunk, ha teljesítjük a küldetéseket.

A biztos játék a nagyszerű Puzzle Agent, mely jelenleg 4,49€-ba kerül a Steam áruházban, valamint a The Heist készítői az első 25.000 játékosnak, akik 100%-ra teljesítik a küldetéseket (100% OCD) a World of Goo játékot is ingyenesen biztosítják, mely utóbbi értéke 8,99€. Nagyszerű az ajánlat, éljetek vele minél többen, már csak amiatt is, mert ráadásul aki használja a Clear alkalmazást, a játékon belül feloldhat hozzá egy új témát!

Sajnos én már letöröltem a játékot, így kezdhetem újra… A lényeg, hogy az alkalmazást elindítva senki ne ijedjen meg, ha érkezik egy bejövő hívása… ő csak Sophia lesz, a “munkatársunk”. Nem valami rossz orosz akcentussal beszélő automatán keresztüli emeltdíjas lenyúlós dolog… Nyugodtan vegyétek fel. :)


Letöltöm – 0,79€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!