A Samsung ismét perel, ezúttal szinte az összes Apple terméket

KeleMan 2012.04.24. 19:05 Apple, Egyéb 0 db 199

Már-már mindenki kezdte azt hinni, hogy az Apple-Samsung háború kezd elcsitulni, de a Samsung ügyvédeinek is meg kell élni valamiből. Múlt hét szerdán, a dél-koreai gyártó az USA észak-karolinai szövetségi bíróságához fordult és újabb kereseteket, összesen nyolcat nyújtott be a bíróságnak.

Az nem elég, hogy a Samsung az összes felhasználót kigúnyolja, – birkáknak titulálja azokat, – akik nem Samsung telefont használnak, de ezúttal szinte az összes Apple terméket perli, kiemelten fontos szabadalmuk megsértésével.

Az Apple még múlt év elején, áprilisban az iPhone és az iPad készülékekben használt technológiával kapcsolatos szabadalmak illetéktelen felhasználásával vádolta meg a Samsungot, majd elindult az adok-kapok. Jött az adok-kapok, periratváltás, stb. Aztán mikor a bíró javaslatára a két cég vezetői beleegyeztek, hogy próbáljanak meg peren kívül egyezkedni, sokan azt gondolták, hogy lassan vége lesz a háborúnak.

Nos nem így alakul a helyzet. A Samsung az iPhone, iPod, iPad mellett a Mac számítógépekben és a Applte TV eszközökben, az iTunesban és az iCloudban is megtalálható – a megbízhatóságot, teljesítményt funkcionalitást és hatékonyságot befolyásoló – UMTS és W-CDMA szabadalmak miatt ismét perelni kezdte az almásokat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!