iPhoneHungary Live! – 2012. március 7-én 17.00-tól

KeleMan 2012.03.03. 21:01 Apple, Egyéb, iPad 0 db 175

Tartottunk már jó sok élő közvetítést az Apple Keynote bemutatók alkalmával, de a 2011. október 4-i iPhone 4S bemutatója alatt rekordokat döntött a nézettségi mutató. Közel 22 ezren látogatták meg aznap az oldalt, valamint volt olyan időszak, amikor egyszerre majdnem 3.000 látogatót szolgált ki a szerver.

Reményeink szerint 2012. március 7-én sem lesz ez másként, ugyanis ismét elérhetővé válik a Live.ihungary.hu oldal, ami már most is megtekinthető. Egy visszaszámláló indult el és pörög egészen március 7-én 17 óráig. Akkor indul ugyanis az élő show. Legalábbis nálunk!

Magyar idő szerint a San Francisco-ban tartandó bemutató este 19 órától kezdődik. Sőt, ahogy már megszokhattátok ismét lehetőséget teremtünk – ha csak egy este erejéig is, – hogy a közvetítés keretében minden olvasónk elbeszélgethessen egymással, megtárgyalhassuk a trendeket, ki mire számít, lesznek szavazások is és persze meglepetések tömkelege.

19 órától aztán elkezdjük a közvetítést, mely várhatóan közel másfél órás lesz. Reméljük az iPad 3 mellett érkezik az új Apple TV is, és talán a sok statisztikai adat mellett az OS X Mountain Lion operációs rendszerről is ejt majd néhány szót Tim Cook. A Keynote után pedig ismét elindulhat a hozzászólásdömping, melyekre most kiemelt figyelmet fogunk fordítani.

Addig is lájkoljátok a Facebook profilunkat, és kövessetek bennünket Twitteren is. Aki pedig nem szeretne lemaradni semmiről egy e-mail cím megadásával akár értesítést is kérhet az esemény előtt fél órával az elektronikus postaládájába. Mi itt leszünk, tartsatok velünk Ti is!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!