Az AppStore letöltéseinek a száma elérte a 25 milliárdot

KeleMan 2012.03.03. 10:27 Apple, Egyéb, iTunes, Kiemelt hírek 0 db 173

Az Apple által 2008-ban megnyitott AppStore áruház letöltéseinek száma átlépte a 25 milliárdot, adta hírül az Apple. Az iPhone, iPod Touch és később az iPad készülékekkel rendelkező emberek milliói veszik igénybe az áruház szolgáltatásait, letöltenek játékokat, programokat, egyéb kiegészítő alkalmazásokat. Az AppStore sikere töretlen, és a forgalmat megfigyelve jövő ilyenkorra már valahol a 40 milliárd környékén járhat majd az Apple.

Az iPad 3 bejelentésekor Tim Cook biztos, hogy ki fog térni erre a csodás számra, mint ahogy arra is, hogy összesen eddig mennyi bevétele is származott a fejlesztőknek abból, hogy az AppStore üzletébe alkalmazásokat fejlesszenek. Ugyanis a siker kulcsa ez. Bár az áruház és az iOS eszközök egymást erősítik, de a fejlesztők nélkül nem tarthatna ott az Apple, ahol most.

Az Apple a közelgő eseményre játékot is hirdetett, aki a 25 milliárdodik alkalmazást tölti le, az gazdagabb lesz egy 10.000$ értékű iTunes ajándékutalvánnyal. A nyertest még nem hirdette ki az Apple, de a hivatalos amerikai oldalon valószínűleg hamarosan meglesz a győztes, akinek jó ideig nem lesz gondja azzal, hogy mit is töltsön le.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!