Megérkezett a Readability!

KeleMan 2012.03.02. 19:07 Apple, iPad, iPhone, Programok, Videók 0 db 161

A tegnapi napon végre megjelent a hivatalos Readability alkalmazás iPhone és iPad készülékekre, mely teljesen ingyenesen tölthető le az Apple AppStore áruházából.

Az alkalmazás segítségével bármilyen weboldalt egy gombnyomásra átalakít a program, hogy az könnyebben legyen olvasható és fogyasztható, ezáltal az idegesítő reklámokat sem kell állandóan néznünk. A programba beépített tördelő algoritmus meglepően jól dolgozik, a bejegyzések és cikkek rendkívül letisztult formában jelennek meg.

Az iOS 5-ös verziójában már megtalálható a Safari részeként a Reader is, tulajdonképpen ez az alkalmazás van beépítve a Safari böngésző iOS változatába is.

Természetesen az átalakított oldalakat saját szájunk ízére szabhatjuk, állíthatjuk a betűk stílusát és méretét is. Ezen felül a natív app számos újítást is hoz, lehetőségünk van akár Facebookon és Twitteren is megosztani a cikkeket, de rendszerezhetjük és elmenthetjük a tartalmakat, melyeket később, akár internetkapcsolat nélkül is elolvashatunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!