Apple Store – Újabb üzlet nyílik a londoni Harrods áruházban

KeleMan 2012.02.24. 18:59 Apple, Egyéb, iPad 0 db 416

London egyik legendás és egyben legpatinásabb épületében, a Harrods áruházban nyílhat meg a legújabb Apple áruház. Londonban ez már a hatodik üzlet lesz, ahol az Apple prémium termékeit megvásárolhatjuk. A Harrods áruház először 1824-ben nyitotta meg a kapuit. Az 5 hektáros területen a legforgalmasabb napon, akár 300.000 vásárló is megfordulhat.

Az áruházban dolgozó belső forrásokra hivatkozva a 9to5Mac szerint az Apple az új, harmadik generációs iPad készülék megjelenítésére időzíti a bolt megnyitóját. Az iPad 3 bejelentése várhatóan március elején, március 5-től 9-ig tartó napokon lehetséges. A legvalószínűbb forgatókönyv március 7-e eddig. Maga a forgalmazás kezdete pedig március közepe és vége között indulhat meg. Mivel az Apple főleg pénteki napokra szokta időzíteni egy-egy új termék bevezetését, így 2012. március 16., március 23. és március 30-a jöhet szóba, mint a hivatalos megjelenési időpontja az iPad 3-as készüléknek. (Az elsőgenerációs iPad szombati napon, az iPad 2 pénteki napon debütált.)

Mivel Nagy-Britannia mindig is benne volt az első hullámban, ahol meg lehetett vásárolni az új Apple termékeket így várható, hogy ez most sem lesz másként. Az USA-ban általában reggeli órákban kezdik el árusítani az újdonságokat, míg Nagy-Britanniában ez az esti órákban lenne mindez esedékes. Bárhogy is legyen, bár nem ígérünk semmit, de nagyon úgy néz ki, hogy exkluzív anyagokat fogunk tudni biztosítani a londoni helyszínről az iPad 3 megjelenése kapcsán. A poént még nem lőjük le, hiszen addig bármi megeshet, viszont nagyon is készülünk egy hosszabb túrára az Apple háza táján…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!