Hétfői videoválogatás – Psycho Siri, Szigszalag Note, Reckless Racing 2

KeleMan 2012.02.06. 18:34 Apple, Egyéb, iPhone, Programok, Videók 2 hozzászólás 214

Hétvégén érkezett pár érdekes videó, az első egyből egy hajmeresztően élethű, rendkívül jól megalkotott és megkomponált, fantasztikus speciális effektekkel büszkélkedő fan videó. A történet nagyjából annyi, hogy egy srác talál egy vadiúj fehér iPhone 4S készüléket, amivel elkezd beszélgetni, majd szóba kerül a barátjával, hogy eladják. Nos Siri ezt egyáltalán nem nézi jó szemmel és eléggé bepipul, mondhatni 4 lábra kel és tör zúz…

Aztán ugye egyből itt van az örök harc az Apple és a Samsung között. A Samsung most a Galaxy Note mobiltelefonját vette elő és mutatja be, hogyan is állnának át szerintük az iPhone 4S készülékre várók a Samsung új nagyképű ill. mit beszélek nagyképernyős (5,3″) telefonjára. (Itt jegyzem meg, hogy végre sikerült a Samsungnak ebbe a videóba egy kis életet is vinni azon kívül, hogy az Apple fanokat próbálja átállítani a saját oldalára.)

Aztán az utolsó videó az új Reckless Racing 2 játékot mutatja be. Rendkívül élethű fizika, 17 járgány várja azt, hogy a 3,99€-s alkalmazást letöltsük és egy jót szórakozzunk vele.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Gabriel - 2012.02.13. 19:32

    Hát akárki is csinálta, a Samsung reklámja “olcsó” és kretén módon próbál övön aluli lenni. Komolyan szánalmas. Többet néztem ki belőlük.

  2. Yellowpersonne - 2014.05.05. 21:46

    Nem indul el a videó i4s !!

Szólj hozzá Te is!