Steam mobiltelefonokra

KeleMan 2012.02.06. 18:14 Apple, Egyéb, iPhone, Programok 0 db 261

Nemrég még arról adtunk hírt, hogy a Microsoft az XBox Live közösségi alkalmazását elérhetővé tette az iPhone készülékekre is, most pedig már itt az újabb trónkövetelő. A Valve digitális értékesítési alkalmazása, a Steam már régóta bizonyította létjogosultságát a piacon. A Steam mobilos kliense közel egy hete jelent meg az iPhone készülékekre, de eleddig csak béta jelleggel futott, vagyis csak béta kulccsal rendelkezők használhatták. Mostanra azonban már bárki számára elérhető, aki rendelkezik Steam felhasználói profillal.

A Steam iPhone változata lehetővé teszi, hogy elérjük az összes közösségi funkciót, a barátainkat, cseveghessünk velük, továbbá böngészhessünk a PC-s és Mac-es játékok kínálatából, megtekinthetjük a már elért achievementjeinket is, valamint értesülhetünk a jobbnál-jobb akciókról is, ugyanis nemegyszer van rá mód, hogy egy-egy játékot, jóval a piaci ár alatt szerezhessünk be, hála a 10-90%-ig terjedő akcióknak.

Az alkalmazás ingyenesen érhető el az AppStore áruházból. Aki rendelkezik Steam profillal és iPhone készülékkel annak igencsak ajánlott a használata. Egyelőre iPhone készülékekre érhető el az alkalmazás, de hamarosan Android és valószínűleg Windows alapú mobilokra is letölthető lesz.


Letöltöm – Ingyenes!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!