Megjelent a hivatalos XBox Live App iOS eszközökre

KeleMan 2011.12.10. 08:35 Apple, Egyéb, Programok 1 db 264

A Microsoft végre eljutott oda, hogy az iOS alapú rendszerekre is biztosítson egy hivatalos XBox alkalmazást. Az Apple AppStore áruházában eddig is találhattunk számtalan programot, mely próbálta megkönnyíteni az XBox felhasználók életét, de egyik sem volt az igazi.

Nemrég a Microsoft kiadta az új Dashboard frissítést is az XBox 360-hoz, így annak a telepítését a konzolra az alkalmazás használatának megkezdése előtt szükséges telepíteni. Amennyiben ezzel készen vagyunk, úgy az alkalmazás indítása után egy rendkívül letisztult, amolyan Metro felületre hajazó dizájn fogad bennünket.

A grafikák, a hangok, mind-mind egy egységes egészt alkotnak, így mondhatni, hogy most kitűnő munkát végeztek a szakemberek. Az alkalmazás használatával elérhetjük a játékainkat, a hozzájuk tartozó achievementeket, üzenetet küldhetünk barátainknak, vagy épp barátokat kereshetünk, szerkeszthetjük a barátlistát. A profilunkhoz tartozó avatarunkat is öltöztethetjük, vetkőztethetjük, kinek hogy tetszik.

Az univerzális alkalmazás, melynek egyedül a puritán zöld ikonja az ami nem tetszett teljesen ingyenesen elérhető. Senkinek sem hiányozhat az alkalmazásai közül, aki használ XBox 360-as konzolt.


Letöltöm – My XBox Live

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zsolt - 2011.12.10. 11:07

    Hello!

    Az app tényleg szuper pont olyan mint az XBox-on. Végre jól is működik!
    Az ikonja az brutál ócska, de remélem majd frissítik?!

Szólj hozzá Te is!