A Skullcandy rengeteg újdonságot mutatott be a CES-en

Helme 2012.01.23. 14:05 iPhone, Kiegészítők 3 hozzászólás 273

A Skullcandy standján a Las Vegasban rendezett CES kiállításon rengeteg újdonságot mutattak be. Az új Mix Master Mike DJ fejhallgató kiemelt szerepet kapott, melyet a látogatók kipróbálhattak, illetve használat közben is láthatták, amint DJ-k sokasága pörgette a bakeliteket. Az újdonságok között szerepel még a megújult Aviator fejhallgató is, (melyről korábban írtunk már) új csomagolásban és cserélhető, iPhone kompatibilis vezetékkel érkezik.

A viszonylag fiatal márka (2003-ban alapították) rendkívüli gyorsasággal fejlődik, mely a stand méretén is meglátszik. Rengeteg új fejlesztés várható a 2012-es évben is, mint például az iPod dokkoló piacra tervezett Pipe. Ez a kicsiny, csőalakú dokkoló kiváló megoldás utazásokhoz, ahol a hely szűke miatt nem megoldható egy nagyméretű hangszóró hordozása. Reméljük, hogy a CES kiállításon bemutatott új termékek hamarosan hazánkban is kaphatók lesznek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

 1. Koltay - 2012.01.24. 07:54

  Tényleg minőségi c uccokat csinálnak! !!!

 2. Oliver - 2012.01.26. 11:15

  Igaza van az elottem szolonak!! Imadom tenyleg minosegi! Enyem is megvan mar egy jo ideje es semmi baja pedig aztan nalam egy fules 2-3het volt..de ez birja!!! 

 3. Qpack - 2012.10.10. 20:43

  Nem tudom, hogy ti hol éltek, de nekem összesen volt 3 skull fülesem, 1 fejesem, a fejes recseg, a többi mind elromlott, most a fülest próbálom forrasztani, mert egyszerűen szétesett a forrasztás…

  Az az 1 szerencsém volt, hogy garanciába cserélték a fejest (ami 2 hétbe került), majd eladtam.

Szólj hozzá Te is!