Az Apple január végén médiaeseményt tart New Yorkban – Középpontban az iBooks

KeleMan 2012.01.03. 13:13 iPhone 0 db 74

Nos, sokmindent még nem lehet tudni, az AllThingsDigital szellőztette meg a hírt, miszerint az Apple valamilyen médiaeseményt fog tartani január végén New York városában. A bejelentés valamilyen médiával kapcsolatos lesz, de az biztos, hogy nem az új iPad és még csak nem is az új Apple TV az, amit bejelent a cég.

Az AllThingsDigital szerint az esemény pontos időpontja még egyáltalán nem fix, sőt ezt hivatalosan az Apple sem erősítette még meg. Az iPad harmadik generációs táblagépe várhatóan csak februárban fog bemutatásra kerülni, lehetséges időpontként Steve Jobs február 24-i születésnapját tartják az elemzők, míg a megjelenés márciusra várható. Az Apple TV pedig várhatóan csak ez év második felében kerül bemutatásra.

Az azonban biztos, hogy a bemutatón a főszereplő az az Eddy Cue lesz, aki az Apple internetes szoftver és szolgáltatás csoportját vezeti. Eddy Cue az, aki a médiáért is felelős, többek között az iBookStore, az App Store, az iTunes Store, de az iCloud felhőszolgáltatásért és az iAd reklámokért is ő a felelős.

Közel egy éve amúgy szintén New Yorkban mutatták be a News Corporation online magazinját, a The Daily alkalmazást. Időközben a Macrumors értesülései szerint az esemény középpontjában az iBooks program fog állni és a könyvek lesznek a főszerepben. Úgy néz ki az Apple-nek reagálnia kell az Amazon egyre növekvő eladásaira, mely az új Kindle Fire táblagép miatt megnövekedtek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!