Bréking! – Elindult az iDoki Szervizblog

KeleMan 2011.12.29. 19:06 Apple, Egyéb, Mac 3 hozzászólás 613

Mint ahogy arról a tegnapi nap Helme beszámolt, a mai nap végre hivatalosan is elindítjuk az iDoki Szervizblogot. Az iDoki csapata több éve rendíthetetlenül javítja a különböző Apple termékeket, így az időközben kialakult partneri kapcsolatnak hála a szervizblogon folyamatosan látnak majd napvilágot az exkluziv, csak nálunk elérhető tartalmak. Heti rendszerességgel fog iDoki beszámolni a különböző javításokról, hibákról és egyéb hihetetlennek tűnő történetekről. Ezen felül az új oldalon keresztül is lehetőségetek van lájkolni az iDoki Facebook oldalát, amennyiben szeretnétek még több érdekes hírt olvasni a blogon.

iDoki Szervizblog

Az első bejegyzés: Beletört a Jack dugó a MacBook Pro-ba!

Tovább az iDoki Szervizblogra!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

 1. Keresztes György - 2011.12.31. 10:15

  A köztes megoldás ha végképp nem lehetett volna kiszedni (lehet esélye ;-) ) akkor csatlakozó leszedese után USB-s hangeszkoz. Talán megy. :-) mondjuk én ha nem menne a jack-dugoja egy ilyen gepemnek azért biztos nem dobnam ki :-)

  Jó hogy elindul ez a blog rész. Sok érdekesség lesz várhatóan.

 2. iDoki - 2011.12.31. 16:42

  Azért én sem dobnám ki :) A legtöbb embernek nem tetszik a külső USB eszköz, mivel ahogy Ők mondanák “azért vettem hordozható gépet, hogy ne kelljen külső eszköz”.

  György, ha lenne esetleg Neked, vagy Bárkinek különleges témája szervizeléssel kapcsolatban, akkor írjátok meg, és írunk róla egy cikket!

  BUÉK

 3. Adam Korona - 2012.02.28. 16:38

  Hajrá ;)

Szólj hozzá Te is!