Az iDoki megmondja: holnap indul oldalunkon az új szervizblog

Helme 2011.12.28. 21:46 Apple, iPad, iPhone, Kiegészítők 5 hozzászólás 288

Ismételten örömhírrel szolgálhatunk nektek: új aloldallal bővül az iPhoneHungary, a MacHungary és az iPadHungary csoport. Már korábban beszámoltunk arról, hogy a lehető legszorosabb kapcsolatot alakítottuk ki az iDoki szervizzel. Szinte napra pontosan két éve indult az iDoki megmondja című rovat az Appleblogon. Már az első pillanattól kezdve óriási sikere volt, hiszen olyan exkluzív bejegyzések láttak ott napvilágot, melyeket más oldalakon nem lehetett megtalálni.

A kialakult partneri kapcsolat miatt, ez a rovat mostantól nálunk lesz elérhető egy blog formájában. Heti rendszerességgel fogunk beszámolni érdekes javításokról, hibákról, történetekről. Rendszeresen szervezünk nyereményjátékokat olvasóink számára. Már tervezési fázisban vannak a videós tesztek, ezeket is itt tudjátok majd először meglesni.

Néha lehet, hogy nyers, műszaki leírásokkal találkozhattok, de törekszünk arra, hogy mindenki számára élvezetes legyen a blog. Holnap délután indul, a cím egyelőre még legyen titok, de amennyiben a késő délutáni órákban velünk tartotok, akkor minden bizonnyal az elsők között értesülhettek az iDoki blog elérhetőségéről. Nézzétek az oldalt, mert tudjátok: az iDoki megmondja!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

  1. smschamp - 2011.12.29. 09:45

    Segítséget szeretnék kérni!
    Miért van az, hogy egy telepített iOS alkalmazás feltelepítéskor 9 megát foglal, de naponta növekszik a tárhely igénye. Ott van pl. a Handrás app, alapban pár mega, és nekem a beállítások-tárhely menüben az “adatok és dokumentumok”-nál még kiír plusz 30megát. Mitől??? Vagy éppen a facebook, vagy ezer más alkalmazás. Időnként törlöm ezeket az iPhoneról és újratelepítem, így pár hétig megoldja a problémát.
    Hogy lehetne ezt egyszerűbben kezelni? Van rá valami módszer? Mert így hamarosan elfogy a 16 giga tárhelyem.

  2. JamesS - 2011.12.29. 13:38

    mert pl leszed dolgokat a netről, cache, adatokat tárol
    ezzel semmi gond nincs
    van olyan játékom, ami már +100-150 megát is leeszik, mentésekre meg ilyesmikre

    engem az jobban zavar nem lehet megnézni mi van az egyéb kategóriában tételesen programonként stb

  3. smschamp - 2011.12.29. 14:41

    James! De ezeket nem is lehet kiküszöbölni? Mert így bakker 1,5-ször, 2-szer több tárhelyet foglal mint kéne..

  4. Gabi - 2011.12.29. 18:44

    Én is segítséget kérnék: bármilyen app-ot teszek fel megbolondul a telefonom: ha hívnak telefonon,akkor a hívó félnél kicsöng, de a telefon meg sem mukkan, sehogyan nem jelez a hívásnál, vagy én nem tudok hívni senkit tárcsázok, de semmi néma a telefon nálam is és a hívott félnél is, de előadta ma azt is, hogy sms-t nem tudtam küldeni, hívást tudtam kezdeményezni, de ha engem hívtak, akkor néma maradt a telefon :( még azt vettem észre amikor a beállításaimat nézegettem, hogy a SIM PIN alkalmazásnál csak “pörög” körbe-körbe a kijelző, de nem tudja megmutatni, hogy mit is választottam :(
    Nincs JailBreak (bocs ha rosszul írtam) stb. huncutság a telefonon.
    Előre is köszi a választ!!!

  5. Renée - 2012.01.15. 10:56

    sziaszok.!Az mitől lehet , hogy a letöltött ingyenes alkalmazásaim hirtelen nem akarnak elindulni , miközben ezelőtt jól működtek. rá megyek az ikonra , belelép aztán hirtelen ki és minden próbálkozásnál ezt csinálja.. :(

Szólj hozzá Te is!