Videó: A Siri képes zongorán játszani

Helme 2011.12.20. 23:26 Apple, iPhone 1 db 253

Számtalan cikkben szidtuk a Siri-t, hiszen folyamatosan arról jöttek a hírek, hogy nem működik, probléma van vele, ráadásul még az akcentusokkal sem képes megbirkózni. Ezenkívül van bennünk egy kis dac, hiszen magyar nyelven még mindig nem elérhető, és vélhetően legalább még egy fél évig nem is lesz saját hangvezérlésű asszisztensünk.

Tegnap azonban pont dicsértük a Sirit, mivel az Apple tökéletesen felhasználta a karácsonyi reklámkampányában ezt az újdonságot. Arra hegyezték ki a mozgóképes anyagot, hogy még a Mikulás munkáját is megkönnyíti a program. Most ismételten a Siri előnyeiről lehet hallani: egy ötletes hack segítségével zongorista nélkül tudjuk eljátszani a legkomolyabb zeneműveket.

Nincs másra szükség, mint egy iPhone 4S-re, zenére a telefonon és egy speciális Yamaha zongorára, ami WiFin keresztül képes betáplálni az adatot egy Apple AirPort Express segítségével. Az alábbi videó tökéletesen prezentálja, hogy mennyire jól működik, John Schmidt egyik remekművét lehet hallani. Nektek hogyan tetszik?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. M.017 - 2011.12.22. 01:16

    Hello, bocsi de egy kicsit OFF:
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy miért lehet, hogy nem hajlandó megjegyezni a gépemet az itunes mint “authorized computer”(2 hete vettem iphone 4s-t elötte 3gsem volt, azzal nem volt ilyen gond) és folyamatosan minden szinkronnál beiratja velem a jelszót majd közli, hogy felhasználtam egyet az 5ből amit feljogosíthatok, de legközelebb megint 5ből 1et használok el, szóval egyszerűen csak nem jegyzi meg és meglehetősen idegesítő mivel a #-et ráadásul nem is írja be szóval azt minden alkalommal ctrl+c, ctrl+v máshonnan.. Illetve a stoppert ki lehet tenni notification centerbe valahogy? előre is köszi!!:)

Szólj hozzá Te is!