iHungary: már több mint 4000 készüléken ott az oldalunk applikációja

Helme 2011.12.20. 21:44 iPhone 3 hozzászólás 3 774

Vélhetően szinte már az összes iPhoneHungary olvasó tudja, hogy elkészült az első – de reményeink szerint nem utolsó – alkalmazásunk, melyet a nagyszerű Idealisator csapat fejlesztett le, rekordidő alatt. Most ismételten örülünk, ugyanis egy bűvös lélektani határt lépett át a program, hiszen több mint négyezren töltötték le. Kifejezetten pozitív csalódás volt számunkra , hogy a letöltők 90%-a napi rendszerességgel használja az app-ot, ami minket komoly büszkeséggel tölt el. Ha ilyen tempóban haladunk, akkor év végéig meglesz a tízezer, ami után egy komoly meglepetéssel készülünk nektek.

Bár már kijött két apróbb frissítés, igazából még nem értünk el az 1.1-es verzióhoz, de gőzerővel dolgozunk azon, hogy ez minél előbb megtörténhessen. A következő update után, az általunk szervezett nyereményjátékokban a választ már gyorsan és könnyedén tudjátok elküldeni az applikáción keresztül, de a fő újdonság nem ez lesz, hanem egy olyan funkció, mely megkönnyítheti a hétköznapokat. Erről még nem szeretnénk részleteket elárulni, de reméljük örömmel fogjátok venni.

Kálmánházi István és Varga Ádám nagyon lelkiismeretesen dolgozott az iHungary-n, mindez látszódik az értékelésekből. Persze vannak egycsillagos visszajelzések, de névvel és kifejtett gondolatokkal ezek a lepontozók nem mertek elénk állni. Pedig minden vélemény nagyon fontos nekünk, – még a negatív is – így kérjük azokat, hogy akik letöltötték, de még nem értékelték az iHungary-t, azok tegyék meg.

Kaptunk építő jellegű kritikát a grafika miatt, ami teljesen jogos, szerezni fogunk egy grafikust, aki kicsit összhangba hozza a képi világot. Ezt az 1.0-ás verzióból kispóroltuk. Úgy érezzük jó úton járunk, szeretnénk még egyszer megköszönni az Idealisator csapatának, illetve azoknak, akik letöltötték az iHungary-t és olvassák az iPhoneHungary-t. Mint ígértük ki, ki fogunk sorsolni hálánk jeléül egy iPod Touch-ot, erről bővebb információt a héten olvashattok.

 

 

 

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. Masseur YeNŐ - 2012.01.31. 18:26

    Üdvözlöm az iHungary Csapatának minden tagját!
    Külön ÖRÖM számomra a Mobil App fejlesztők munkája!
    TOVÁBBI SOK SIKERT KÍVÁNOK
    MINDENKINEK!
    Masseur YeNŐ

  2. miki - 2012.09.13. 20:45

    Sziasztok ! Kik nyertek a tegnapi játékban ?

  3. Geri - 2013.05.06. 10:48

    Nem 1.6.1 nél van az app?

Szólj hozzá Te is!