Csak iPhone-t hajlandóak rabolni a tolvajok Amerikában

Helme 2011.12.18. 13:18 Apple, iPhone 1 db 140

Az iPhone-nak folyamatosan emelkedik a hírértéke, mióta kiderült: minden idők legsikeresebb készüléke. A mainstream média egyre többet ugrik olyan hírekre, ahol iPhone-hoz kapcsolódik a történet, ugyanis még mindig high-tech, luxuskategóriás terméknek tekintik, így elég sok embert érdekel az Apple telefonja. Az NBC New York számolt be arról, hogy a tolvajok is rájöttek: az iPhone-ban van a pénz, s csak azt hajlandóak ellopni, mást nem.

Bár számos olyan okostelefon van, melynek ára megközelíti az iPhone-ét, még mindig általános felfogásnak lehet tekintetni azt, hogy eme produktum a mobilok csúcsa. A Cloumbiára járó diákokat egyre többször fosztják ki tolvajok. Ez máshol is megtörténik, azonban külön érdekesség, hogy először a tanuló telefonját kérik el, s ha az nem iPhone, akkor inkább pénzt rabolnak tőle.

Az egyik srác megpróbálta átadni az Androidos telefonját a tolvajnak, de az visszautasította, inkább a tárcáját követelte. Ugyan ez volt a helyzet egy BlackBerry tulajdonos lánnyal, az ő telefonját sem vitték el. Az újságírók előtt ki is akadt: “Számomra sértő, hogy nem akarták az én BlackBerry-met.”

Jelen pillanatban még nem kapták el a gyanúsítottakat, de a térfigyelő kamerának sikerült felvenni pár pillanatképet, így a rendőrség reménykedik abban, hogy megkerülnek a válogatós tolvajok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Mijjo - 2011.12.22. 19:55

    Vajon ebben az országban mikor lesznek ennyire kényesek ezek a csodálatos “emberek”?

Szólj hozzá Te is!