Nagy iPhone 4(S) tokteszt: elegancia minimálban (14.rész)

Helme 2011.12.16. 21:24 iPhone, Kiegészítők, Teszt 0 db 1 510

Hamarosan itt van a karácsony, azonban akadnak olyanok, akik az utolsó pillanatban vásárolják meg az ajándékokat. Aki még nem találta meg iPhone fanatikus rokonának vagy barátjának az ajándékot, az most jól figyeljen: mutatunk pár egyszerű, mégis elegáns tokot, mely tökéletes meglepetés lehet. Ismételten teszteltünk pár védőt, így a tizennegyedik résznél tart a nagy iPhone toktesztünk. Több, mint száz termékkel volt már dolgunk, s most itt van még három.

A Steelbirdtől megint kaptunk három Ozaki márkájú tokot, hogy megnézzük: mit tudnak. Bár különbözőek, mégis van egy közös tulajdonságuk: minimal design jellemzi őket, mégis elegánsak. A mai mustrát egy átlátszó ultravékony, egy platina hatású és egy hófehér védőnek kell elszenvednie. Talán nem is lehet eldönteni, hogy melyik a legjobb, mivel mindegyik annyira más.

Nem szereted a védőtokokat, viszont szeretnéd elkerülni, hogy a telefonod hátulja megkarcolódjon? Nos, erre van megoldás, az Ozaki elkészítette a mindössze 0,4 mm vastagságú iPhone 4, illetve 4S védőt. Kétségtelenül nem fogja megóvni a telefont a töréstől, viszont a karcoktól annál inkább. Arra nagyon kell figyelni, hogy könnyen deformálódik, tehát nem érdemes hajtogatni. Ráadásul a legkisebb szellő is elfújja, így érdemes zárt térben felhelyezni az iPhone-ra.

A fehér Ozaki tok gyönyörűen néz ki, pedig semmi nincs rajta. Egyszerű műanyag, gumihatással. Mégis a lekerekített forma az, ami igazán megragadó. A felépítése hasonlít a Hard Candy-re tehát két részből áll, az iPhone-t bele kell bújtatni a védőbe. A leszedés kicsit nehézkes, de hozzá lehet szokni.

Végezetül kaptunk egy fém vagy platinahatású tokot, ami kicsit exkluzív, ugyanis külön nagy dobozban árulják, ráadásul ajándékba adnak hozzá egy képernyővédő fóliát. Ezt azonban csak azoknak ajánljuk, akiknek nem zsíros a keze, mert elég gyorsan bemaszatolódik, bár lehet megéri a kompromisszumot. A tokokat a Steelbird partnereinél vagy a NotebookBags oldalán lehet megvásáolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!