Kilenc év után megszűnik az iHungary alkalmazása

HusztiD 2021.04.06. 09:55 Kiemelt hírek 0 db 430

Kilenc és fél évvel ezelőtt indítottuk útjára az App Store-ban az iHungary alkalmazását, azonban most egy újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen hamarosan végleg leáll. Félni azonban nem kell, ugyanis csak az applikáció nem lesz elérhető az App Store-ban, weboldalunk ugyanúgy zavartalanul üzemel tovább.

Felmerül a kérdés, hogy mégis miért szűnik meg az iHungary alkalmazása? Voltaképp a válasz egyszerű: az utóbbi hetek folyamán kisebb leállásokat tapasztalhattatok weboldalunkon, ez pedig nem más, mint egy új szerverre való költözést és vele együtt frissítéseket jelentett.

Az update-nek köszönhetően mostantól naprakész a weboldalunk, így elérhető a mobilos nézet egyaránt. Úgy gondoltuk, hogy emiatt nem üzemeltetjük tovább az appot, hiszen az olvasottság jelentős része úgyis a közösségi médiáról érkezik.

Az iHungary alkalmazása hivatalosan április 30-án szűnik meg.

Egyúttal továbbra is köszönjük az olvasótáborunknak a bizalmat és a kitartást, melyet immáron 13 éve biztosítottok részünkre!

Figyelem! Ne feledd, a korlátozások alatt is nyitva tart az iDoki, illetve igénybe vehető a házhoz megy szolgáltatásuk is!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!