A Gameloft 4 teljes iPhone játékot tesz hamarosan ingyenessé

Helme 2011.12.13. 16:31 iPhone, Játékok 2 hozzászólás 231

Most írta a hivatalos Twitter (és FB) csatornáján a Gameloft hazai képviselete, hogy új akcióval készülnek világszerte. Számos olyan játék van, amit korábban nem vettünk meg, de mégis szemezgetünk vele. Most talán van egy kis esély arra, hogy minden költség nélkül megszerezhessük őket. A vállalat ugyanis úgy döntött: négy – mára már – klasszikussá váló iPhone játék árcéduláját véglegesen eltünteti, s ingyenesen teszi elérhetővé az AppStore-ban. Egyedül azt nem tudni, hogy mikortól él ez az akció, mivel van egy feltétel. Bizonyos számú embernek össze kell gyűlnie egy Gameloftos Facebook alkalmazásban.

Hamarosan ingyenessé válik 4 iPhone játék, rajtad múlik mikor! Kattints a Facebook tab-re most, ha nem akarsz sokáig várni! Hívd meg a barátaidat is! Minél többen csatlakoztok, a játékok annál hamarabb válnak ingyenessé – olvasható a rövid posztban.

A kérdés már csak az: vajon, melyik játékokat lehet így megszerezni? Nos, ezt pontosan nem árulták el, de azt lehet tudni, hogy sport, akció, casual/”családi” kategóriákból állították össze a listát. Készítettek hozzá egy promóciós videót, ahol elméletben már lehet látni, de szántszándékkal elhomályosították, így csak tippelni tudunk.

Persze, mindez egy marketingfogás, de kiemelendő, hogy ez nem időszakos, a játékok véglegesen átkerülnek az ingyenes kategóriába. Így nincs az, hogy csak egy napon keresztül lehet fizetés nélkül hozzájutni. Ezek teljes verziós produktumok, nem helyeztek el benne reklámot, illetve nincs az, mint ami egyre több alkalmazás esetén feltűnik, hogy csak akkor tudsz egy adott pályát elvégezni, ha veszel hozzá különféle dolgokat valós pénzen. Eredeti élmény, ingyen. Csatlakozni itt tudtok, hívjatok meg sok embert, hogy minél előbb le lehessen tölteni a játékokat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Gordon Ádám - 2011.12.15. 18:13

    A six guns és a real football 2012-t tették edig ingyenessé.

Szólj hozzá Te is!