Elindult a Case Logic magyar webáruháza

Helme 2011.12.13. 17:56 iPhone, Kiegészítők 0 db 488

Teljesen új választékkal, szolgáltatásokkal és naprakész információkkal újraindult a Case Logic magyarországi hivatalos webáruháza. Az új honlapon megtalálható a Case Logic legújabb termékei. A márka sokak közt jól ismert a notebook és fotós táskáiról, valamint univerzális rendszerező megoldásairól. 1984 óta tervezik az amerikai Boulder városában a praktikus, jó minőségű és az életet megkönnyítő kiegészítőket.

A megújult oldalon bőséges kínálat nyílik Apple kiegészítőkből is. Több típusú iPad tok, köztük folio tokok, neoprén és kemény burkolatok, autós és irodai kiegészítők is elérhető. iPad tokjaik elérhető áron, kiváló minőségben és 10-25 év garanciával, mely úgy gondoljuk, jól tükrözi a termékek megbízhatóságát.

A klasszikus Case Logic notebook tok vonal bővült az Apple MacBook tokokkal is, melyek kifejezetten ezekre a termékekre lettek szabva. A táskák közt is megtalálható már a 2011 legújabb modellei, köztük a kifejezetten MacBook-okhoz tervezett NOX széria, a maga legtisztult, fiatalos de mégis elegáns megjelenésével.

A notebook táskákon és iPad tokokon kívül bőséges választék van kiegészítőből minden hordozható elektronikai készülékhez, mint pl. iPod, iPhone tokokból is. A webshop 48 órán belüli kiszállítással dolgozik, futárszolgálat biztosítja a gyors és pontos szállítást. Ha még nincs meg minden ajándék Karácsonyra, nézz körül, biztosan találsz szeretteid kedvére való kiegészítőt!

Nézd meg a honlapot a www.caselogic.hucímen, ill. csatlakozz a Case Logic facebook oldalához, hogy naprakész információkat kapj! www.facebook.com/CaseLogicHungary (x)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!