Jingle & Bells: hangolj és hangolódj rá az ünnepekre

Helme 2011.12.08. 14:50 Apple, iPhone 0 db 454

Csengettyűkoncertre és közös zenélésre hívja 2011. december 11-én az érdeklődőket a T-Mobile.

Különleges eseményre, ünnepi koncertre invitál a T-Mobile 2011. december 11-én, vasárnap 14.30 és 15.00 óra között. A program során az ünnepi hangulatba öltöztetett budapesti Vörösmarty téren fellépő művészek összekapcsolják a klasszikus csengettyűzenét napjaink népszerű muzsikájával és előadásmódjával. A Jingle & Bells koncert gerincét a Concerto Budapest zenekar csengettyűs repertoárja adja, amelybe a modern hangzásvilágot képviselő Dj O’Neal, hiphop party DJ és live beatbox loop előadó is bekapcsolódik Rúzsa Magdi – T-Mobile Facebook oldalon is meghallgató és letölthető – Tárd ki a szíved! című karácsonyi dalának átdolgozásával.

Természetesen az ingyenes eseményből a térre kilátogató közönség is kiveheti a részét: a nézők bevonásával, speciális „hangszerelésben”; csengők és androidos okostelefonok használatával csendül fel egy ismert karácsonyi dal. Mint ismert, a T-Mobile karácsonyi kampánya keretében speciális ünnepi – Android Marketen a Magyar Telekom alkalmazások közt elérhető – alkalmazást tett elérhetővé, amely segítségével a meghatározott okostelefonnal rendelkezők különböző, csengettyűhangra komponált karácsonyi dallamot, vagy akár saját kompozíciót szerezhetnek. Bővebb információ a T-Mobile Facebook oldalán található, ahol a koncert élőben is közvető lesz. A csengettyű mood a Zenecenterben is elérhető.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!