Ismét iSTYLE rendezvény: kedvezmények most hétvégén

Helme 2011.12.07. 11:00 Apple, iPhone 0 db 219

Kedvelitek az ISTYLE rendezvényeket? Nekünk úgy tűnik, hogy igen! Elég visszagondolnunk a tavalyi Garázsvásárra és a márciusi iPad 2 termékbevezetésre az Andrássy úton, vagy a szeptemberi Pop-Up Store-ra a Westendben.  Eddig nem tántoríthatott el Titeket sem hóesés, eső, szél, fagy, sőt még a tömegeket magában foglaló sorok sem. Éppen ezért, most is számítunk rátok az eddigi legnagyobb, most következő eseményünkön!

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar elérünk ehhez a dátumhoz a naptárban, de örömmel jelenthetjük be, hogy 2011. december 10-én az iSTYLE csapata új boltba költözik Budapest szívében, a Westend City Centerben. 2007-ben nyitott üzletünket hamar kinőttétek, így szerettünk volna egy nagyobb, de ugyanakkor különleges üzletbe költözni.

Az új üzletünket látnod kell!

Nem ez a legnagyobb üzlet Magyarországon, sőt még az önreklámja sem fogja kiemelni az Apple Prémium üzletek közül. De ha bármikor a Westendben jársz, észre fogsz venni minket és be fogsz jönni hozzánk. Többet sajnos nem árulhatunk el az üzletről, ezért meghívunk Téged 2011. december 10-én 10 órakor a Nagy Leleplezésre…

Gyere el, hogy…
…elsők közt láss egy olyan Apple üzletet amiért korábban órákat kellett repülni Magyarországról.
…részese legyél 2011 legnagyobb hazai Apple termékkel kapcsolatos rendezvényének.
…hogy kizárólag a megnyitó napján, a készlet erejéig minden általunk forgalmazott Apple terméket és kiegészítőt 10% kedvezménnyel vásárolhass meg.*

Összegezve: 10% kedvezmény és egy felejthetetlen élmény egy napon!

Facebook esemény, hogy lásd kik jönnek el!

Mi ott leszünk!
Az iSTYLE csapata

*Az ajánlat 2011. december 10-én, kizárólag az új iSTYLE Westend üzletben vehető igénybe, a készlet erejéig. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze, sem korábban, sem az esemény napján leadott rendelésekre nem vonatkozik. 2011. december 8-án 21 órakor a Westendben eddig működő régi iSTYLE üzlet véglegesen bezár. (x)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!