Infografika: még mindig nem bocsátottál meg, hogy nem az iPhone 5 jött?

Helme 2011.11.28. 07:15 Apple, iPhone 3 hozzászólás 217

Nos, még mindig nagyon sokan vannak, akik nem bocsátottak meg az Apple-nek azért, hogy nem az új iPhone 5-öt hozta ki, hanem csak az iPhone 4S-t. Dühös és csalódott vagy azért, mert az Apple csak játszott veled? Ha igen, akkor vélhetően te is keresztül fogsz menni az öt iPhone 4S elfogadási fázison.

Persze mindez humor, de azért az figyelemre méltó, hogy tényleg csomó emberben azok zajlottak le, mint amit ez az infografika mutat. Egy olyan ember készítette, aki ezt élte meg, hiszen Apple fanboy és már nagyon régóta várta, hogy lecserélheti a iPhone 4-et, egy ötösre.

Komolyra fordítva a szót, már többször megírtuk, hogy az iPhone 4S valójában az öt, csupán a design nem változott. Persze tudjuk, hogy sokaknál, ha nem változik a külső csak a motor, akkor az semmit sem ér. Az infografika nagyon humoros, a dühtől elvezet a beletörődésbe.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

 1. Norbis - 2011.11.28. 11:30

  mi lenne ha le is fordítanátok? ennyi erővel a cikket is lehet angolul hagyni…

  • Miklós - 2011.11.29. 14:55

   Ebben van valami én sem vagyok perfekt angol

 2. greedy - 2011.11.30. 10:21

  Az iPhone 4s szerintem hihetetlen egy csoda! Abban azért van valami, hogy a neve elég fura! Próbáltátok már kiejteni angolul? four s – pretty close to for ass. Magyarul: inkább le sem írom. :)

Szólj hozzá Te is!