Aaron Sorkin írhatja a Steve Jobs film forgatókönyvét

Helme 2011.11.25. 12:12 iPhone, Steve Jobs 1 db 166

Mint már tudhatjátok, a Sony megvásárolta a jogokat Steve Jobs életrajzi filmjének elkészítéséhez. A jövő héten magyarul is megjelenő Walter Isaacson által írt életrajzi könyv történeteit figyelembe vévő alkotásnak még keresik a forgatókönyvíróját. A gyártó Aaron Sorkinnak már felajánlotta, de ő még nem döntötte el, hogy igent mond-e.

Talán tényleg Sorkin lenne a legjobb választás, hiszen olyan projektekhez adta a nevét, mint: A közösségi háló, mely Oscar-, Golden Globe és BAFTA-díjat hozott neki. De hozzá kapcsolódnak olyan népszerű mozgóképes anyagok, amiket szinte mindenki ismer: Egy becsületbeli ügy, a Szerelem a Fehér házban, Az elnök emberei sorozat vagy a Charlie Wilson háborúja.

Eddig csak pletyka szinten kezelték a hírt, de Sorkin elmondta, hogy tényleg felajánlották neki a munkát.

“A Sony felkért, ez pedig egy olyan dolog, amit már az első perctől komolyan mérlegelek. Jelen pillanatban még nem döntöttem el, hogy elvállalom-e. Ez egy igazán nagy film lesz, ami független attól, hogy ki írja.”

Reménykedjünk benne, hogy végül rábólint az ajánlatra, ugyanis nem lenne szerencsés, ha elbaltáznák a volt Apple vezér filmjét. Bár a kérdés elég távolinak tűnik, de Ti elmennétek a moziba megnézni, ha megjelenne?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Miklós - 2011.11.25. 18:49

    természetesen kíváncsi leszek a szereplőkre érdekelne a film

Szólj hozzá Te is!