Már több mint tízezren letöltötték a T-Mobile Mobil Vásárlás alkalmazását

Helme 2011.11.15. 13:31 Apple, Egyéb, iPhone, Programok 4 hozzászólás 1 840

Már több mint tízezren letöltötték a T-Mobile Mobil Vásárlás alkalmazását. A szolgáltató folyamatos fejlesztéssel bővíti az applikációt okostelefonos ügyfelei igényeinek megfelelően.

A T-Mobile közelmúltbeli fejlesztéseinek köszönhetően jóval szélesebb körben, már IOS és Androidos platformon is elérhető a Mobil Vásárlás alkalmazás frissített verziója, mely jelentősen megkönnyíti az okostelefon használók mindennapjait. Az applikáció népszerűségét mutatja, hogy a bevezetése óta már több mint tízezren töltötték le a mobiljukra.

Az iPhone-t használók, a szerencsejátékok szélesebb választékából válogathatnak, a Mobil Vásárlás applikáció segítségével már nem csak lottózni, de puttózni, kenózni és totózni is tudnak, könnyedén, csupán két SMS elküldésével. A lottójátékok esetében egyhetes, öthetes, hagyományos vagy gépi játékot lehet fogadni, meg lehet nézni az előző hét nyerőszámait, illetve a legutóbbi fogadásainkat. A puttó és kenó játékoknál gépi és saját tippekkel lehet játszani, totó esetében pedig normál és kombinációs fogadást is lehet az alkalmazás segítségével beküldeni.

Az értesítés funkciónak köszönhetően az ügyfél nem marad le egyetlen lottó és totó játékról sem, mert az alkalmazás a húzás napján egy üzenetben felhívja a figyelmet arra, hogy azon a napon meddig lehet fogadni az adott játékra. Az alkalmazás frissített változata még több kényelmi szolgáltatást tartalmaz, és személyre szabható kezelőfelülettel bővült.

Az állatkerti belépő vásárlás lehetősége, amely sorban állás helyett jó alternatívát jelenthet a jegyvásárlásra, már mind az iPhone-t, mind az Androidos okostelefont használók számára adott. A felhasználók egy tranzakció során három különböző típusú jegyet vásárolhatnak a hatféle belépő (felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas, családi, kiegészítő gyermekjegy) közül, maximum 7500 Ft értékben.

A Mobil Vásárlás alkalmazás kényelmesebbé, egyszerűbbé teszi a vásárlást az okostelefon használók számára, hiszen egy közös gyűjtőfelületen érhetők el a népszerűbb vásárlási lehetőségek, melyek közül egyetlen érintéssel kiválasztható a használni kívánt opció. A T-Mobile folyamatos frissítésekkel, új partnerek szolgáltatásainak és termékeinek bevonásával igyekszik minél szélesebb körben kielégíteni a felhasználók igényeit.

Az alkalmazás letöltése és használata közben generált adatforgalomtól eltekintve ingyenesen elérhető az App Store-ban, illetve a Market-ban. Az alkalmazás adathálózaton keresztül történő letöltése és használata adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. A vásárlási tranzakció alkalmával az adott termék vagy szolgáltatás árán felül két, az ügyfél díjcsomagjának megfelelő díjazású, hálózaton belüli SMS ára kerül felszámításra, illetve a Díjszabás szerinti kényelmi díj.

Letölteni innen tudjátok az alkalmazást!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. Fox7Day - 2011.11.15. 16:16

  még egy olyan alkalmazás amivel emberek százai költik a pénzüket. szomorú :(

  • f4c3m4n - 2011.11.15. 18:34

   Nem értek egyet! Ez az alkalmazás nem buzdít arra, hogy költsd a pénzt, hanem megkönnyíti a vásárlást. Nem azért fogsz állatkertbe menni, mert látod ezt az alkalmazást, hanem azért, mert amúgy is szeretnél, csak elektronikusan fizetsz. Autópályamatricát nyilván csak az fog venni akinek van autója és felmegy a pályára :)
   A lottóra talán még rá lehet fogni, hogy esetleg 1-2 olyan ember elkezdi játszani aki eddig attól riadt vissza, hogy kézzel töltse ki, de úgy tudom neten is lehet játszani. Én nem lottózom, nem is fogok, nem tudna rávenni az app erre.
   Egyedül azt tartom unfairnek, hogy az sms-t felszámítják. Szerintem pl a papír alapú állatkerti belépőbe bele van építve a kezelési költség. Itt nincs papír, a 2 sms-t ha ennyire le akarják verni valakin, akkor vállalja át az állatkert, autópályakezelő zrt. stb. Ők meg beleépíthetik a szolgáltatásuk árába.

   • KeleMan - 2011.11.15. 21:24

    Valóban, itt főleg a kényelemről van szó.

 2. Muhadnagy - 2011.11.15. 22:16

  de gondolom akinek ikon díjcsomagja van, akkor annál levonják abból a pl 200 smsből ami jár neki a csomaghoz nem? vagy külön hozzáírják?

Szólj hozzá Te is!