3 db új iPhone 4S tévéreklám született a Siri, az iCloud és a Kamera bemutatására

KeleMan 2011.10.31. 17:24 Apple, Egyéb, iPhone, Videók 1 db 288

Az Apple tegnap 3 db új televízió reklámot mutatott be, melyek az új iPhone 4S készülékük három nagy újdonságát mutatják be. Az első a Siri beszédfelismerő és személyi asszisztensét prezentálják “munka” közben. Számunkra magyaroknak egyelőre nem egy fontos újdonság, hiszen az alkalmazás egyelőre csak angol, német és francia nyelveket támogat.

Ami viszont rendkívül fontos és nagyon jól működik, az az új 5 lencséből álló 8MPx-es kamera, mely már 1080p felbontású videók rögzítésére is alkalmas, mindezt 30 kép/másodperces felvétellel teszi. A beépített képstabilizátor pedig tökéletesen teszi a dolgát.

Hazánkban is elérhető az iOS készülékeket támogató új felhőalapú szolgáltatás, az iCloud. Az újdonság lehetővé teszi, hogy az összes iOS eszközünkön egyszerre elérhessük ugyanazokat az adatokat, melyeket az eszközeinken tárolunk. Erről szintén született egy új reklám.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Hammel Attila - 2011.11.07. 19:36

    Hello ! Nekem nagyon bejőtt az Iphone szeretem csak az a rossz benne hogy nem tudok videokat letölteni a készülékről. Pedig az nagyon jo lenne segitetek hogy hogyan kell? Kőszi csao!

Szólj hozzá Te is!