Exkluzív – Westendben lesz a T-Mobile iPhone 4S premier parti?

Helme 2011.10.23. 14:13 Apple, Egyéb, iPhone 1 db 178

Egyelőre a T-Mobile nem erősítette meg azt a pletykát, miszerint idén is tartani fognak premier partit az új iPhone érkezése miatt, azonban több, belsős forrás megerősítette nekünk, hogy a magentás vállalat hű lesz az elmúlt évekhez, s rendezni fog (egy szolidabb) sorbanállós eseményt. Nem lehetett tudni azonban azt, hogy hol lehet megvásárolni a készüléket elsőként.

A T-Mobile azonban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Westend City Centerben lehet elsőként hozzájutni iPhone 4S-hez, de a vidéket sem hagyják ki a buliból. Ez pedig már sok mindenre enged következtetni.

“A készüléket először a budapesti a Westend bevásárlóközpontban található T-Pont üzletben, illetve három vidéki helyszínen, Győrben, Pécsett és Szegeden, a helyi Árkád bevásárlóközpontokban vehetik meg az érdeklődők.” – olvasható az MTI hírében.

Vélhetően ha lesz premier parti, akkor kétségtelenül a Westendben tartják, hiszen eddig is mindig a fővárosban volt, hol a MOM Parkban, hol pedig az Aréna Plázában. Külön érdekesség, hogy tavaly a Vodafone szintén a Nyugati pályaudvar melletti áruházban tartotta a bulit, lehet most egy helyre szervezi mind a két vállalat, hogy megnézzék kinél nagyobb a sor?

Még csak tapogatózunk, de ha minden igaz, a holnapi nap folyamán minden eddigi homályos részlet napvilágot fog látni, vagy hivatalos vagy belsős úton. Tartsatok velünk és nem maradtok le semmiről.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

Szólj hozzá Te is!