Handrás iPhone 4S videóteszt: kilóra megvett minket

Helme 2011.10.23. 16:20 iPhone 3 hozzászólás 1 326

Akik évek óta nyomon követik a hazai Apple történéseket azok tudhatják, hogy Handrás, az XMS.hu tulajdonosa ki szokott utazni külföldre azért, hogy az elsők között szerezhesse be az almás vállalat újdonságait. Ez természetesen az iPhone 4S esetében sem volt másképpen, így kilátogatott Londonba, ahol csinált egy rakat videót, amit itthon megvágott.

Az iPhone 4S keynote után leginkább az új iPhone-ba épített képstabilizátorra voltam kíváncsi. Természetesen megnéztem az Apple promó videóit, de saját magam akartam meggyőződni arról, hogy valójában mennyire lett jó, mennyire képes kiküszöbölni az idegesítő kézremegést.
Londonban természetesen nagyon sokat videóztam, több mint 9 gigányi anyagot vettem fel, itthon pedig megvágtam és úgy érzem nem lett rossz a végeredmény, sőt – olvasható Handrás blogján.

Hihetetlen, hogy egy telefonnal amit kiveszünk a zsebünkből ilyen minőségű anyagot lehet felvenni, ráadásul 1920 x 1080 Full HD-ban. Természetesen a borsónyi optikától nem lehet csodát várni, sötétben nehezen bírkózik meg a feladattal, de nappali fényviszonyok esetén nagyon jó minőséget lehet vele felvenni – mondja az XMS tulajdonosa.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

 1. ac3 - 2011.10.23. 16:39

  fullHD-ban hany giga 1 perc video?:)

 2. sebi - 2011.10.24. 07:55

  hát eleg szep video….. jo lenne ha az optimus 2x em fele ilyet csináálna…….grat apple…

 3. B.Gabi - 2011.10.24. 20:10

  Nekem tetszik!!! :) Bár N8-asomnak is jó a kamerája, de este a Sohoban nem tudtam értékelhető képet csinálni…..szóval váltok!!!
  :))))

Szólj hozzá Te is!