Megérkezett ez első iPhone 4S Siri reklám

Helme 2011.10.22. 18:57 Apple, Egyéb, iPhone, Videók 0 db 325

Bár az Apple-nek nem kellene reklámoznia az iPhone 4S-t, hiszen az első pillanatban elkapkodták az összeset, a vállalat mégis megteszi, hiszen van egy olyan teória, miszerint a reklám nem is a vásárlóknak szól, hanem a konkurenciának. Az iPhone 4S bizony sokat tud, de egyetlen egy olyan látványos tulajdonság van, mely mozgóképen is jól mutat, s ez nem más, mint a Siri.

Úgy tűnik, hogy nekünk magyaroknak a Siri sajnálatos módon csupán egy vágyálom marad, hiszen a rendszer magyarul nem beszél, a nyelvünk bonyolultsága miatt pedig biztos, hogy az elkövetkezendő pár hónapban (de akár évben) nem fogja megtanulni. Tehát szép és jó, csak nem nekünk.

A Siri mindenesetre azért arra használható lesz, hogy lerövidítsen egy-két dolgot. Akik beszélnek angolul, azok az interneten kereshetnek a tartalmak között, átrakhatják a megbeszéléseket, megkereshetik a közelben lévő éttermeket, illetve még egy rakat dolgot el lehet vele intézni.

Biztosan nem fog működni a levélírás, hiszen nem értené meg a rendszer, illetve a hangvezérlésű hívás sem megoldható, bár amennyiben angolosan mondjuk ki a magyar nevet, talán képes értelmezni a Siri. Megérkezett az első Apple iPhone 4S reklám, mely a Siri-t promotálja, bár meg kell vallani, hogy a bemutatkozó filmje sokkal jobbra sikeredett, mint ez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!