Új internetes zeneszolgáltatást vezet be a Telekom

Helme 2011.10.23. 18:19 Egyéb, iPhone 1 db 131

Az internetezők mindig változatos, az ízlésüknek megfelelő zenét hallgathatnak anélkül, hogy előzetesen órákat töltenének a zeneszámok felvételével és saját válogatások készítésével. Október 18 óta akár a számítógép képernyőjén, akár az okostelefon kijelzőjén keresztül hozzáférhetnek a Telekom új, streaming alapú zeneszolgáltatásához, amelynek nagy előnye, hogy éppen aktuális hangulatuk szerint válogathatnak a közel egymillió zeneszámból álló, állandóan frissülő kínálatból.

Az új internetes zeneszolgáltatás illeszkedik a Telekom fiataloknak szóló ajánlatainak sorába, és tovább erősíti a márka zenéhez fűződő kapcsolatát.A Telekom 2011. október 18-tól az internetezők számára új, interaktív zeneszolgáltatást tesz elérhetővé ZeneCenter néven. Lényege, hogy az előfizetők bármikor streamelhetik, azaz letöltés nélkül lejátszhatják kedvenc zenéiket. A szolgáltatás igénybevételéhez internet-hozzáférésre van szükség, akár számítógépen, akár mobiltelefonon szeretnének zenét hallgatni.

Az előfizetők az interaktív internetes felületen különféle, a zenei ízlésüknek és aktuális hangulatuknak megfelelő zenei csomagokat, ún. „mood”-okat állíthatnak össze, melyeket el is menthetnek. A „mood”-ok létrehozására stílus, előadó és tempó alapján is lehetőség van, de előre megszerkesztett „mood”-ok is választhatóak. A zenét meg lehet állítani, és beállítástól függően lehetőség van az előre léptetésre a számok között, illetve az előző számra vissza is lehet léptetni.

Az egyes zeneszámokat lehet értékelni, és kedvencek is megjelölhetők.A felületen megtalálható a hazánkban és külföldön legnépszerűbb előadók zeneszámainak széles választéka, közel egymillió zeneszám, amely állandóan bővül a toplisták legújabb dalaival. A ZeneCenter szolgáltatás egyelőre weben keresztül és Androidos okostelefonokon, hamarosan pedig iPhone-on is elérhető lesz.A szolgáltatás igénybevétele regisztrációhoz kötött. A Telekom minden hazai internetező számára lehetővé teszi a szolgáltatás időszaki díj-mentes kipróbálását 30 napig, időszaki díjat csak ennek letelte után kell fizetni az igénybevételért.

A szolgáltatás időszaki díja 300 Ft, az előfizetés automatikusan megújul az időszak (30 nap) lejártával. Az időszaki díj bankkártyával, illetve T-Mobile ügyfelek számára SMS-ben is kiegyenlíthető. Havidíjas előfizetéssel rendelkező T-Mobile ügyfelek mobilvásárlási keretük vagy univerzális egyenlegük, illetve Kapcsolat pontjaik terhére vehetik igénybe. Esetükben a kiegyenlítés utólag, a havi számlában történik. Dominós vagy Mix díjcsomagot használó ügyfelek univerzális egyenlegük terhére is, előzetes egyenlegfeltöltést követően vehetik igénybe a szolgáltatást.

A mobilalkalmazás letöltéséhez és a streaminghez adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. A szolgáltatás használata fokozott adatforgalmat generál, igénybevételéhez legalább 500 MB adatforgalmat biztosító díjcsomagot ajánlunk. A generált adatforgalom az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.A szolgáltatás igénybevételének részletes feltételei a www.zenecenter.hu webcímen, a Szolgáltatási feltételek és a GYIK menüpontban olvashatók.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Stifler öcsi - 2011.10.23. 19:03

    Gyakorlatilag fizetős Pandora

Szólj hozzá Te is!