Videó: Bezúztak egy iPhone 4S-t turmixgéppel

Helme 2011.10.16. 16:50 Apple, iPhone, Pletykák 7 hozzászólás 302

Az iPhone Magyarországon jóval nagyobb státusszimbólum, mint például külföldön. Gyakran bélyegzik az iPhone felhasználókat sznoboknak, illetve sokak számára nem érthető, hogy minek vesz valaki ilyen telefont, ha ki sem használja annak képességeit. Nagyon furcsa közben látni, hogy például Amerikába, ugyan úgy tekintenek rá, mint más márkákra. Csak Kelet-Európában van fellengzős töltete az Apple névnek.

Magyarországon az új széria az iPhone-ból roppantul drágák. A létminimumon élőknek szinte csak álom lehet a készülék megszerzése legális úton. Éppen ezért nem nézik túl jó szemmel itthon, ha valaki szándékosan tesz tönkre egy ilyen magas értékű terméket. Csak azért mert út tartja kedve. Nos, Tom Dicksont sokan ismerhetik, ugyanis ő is egy YouTube sztár. Kütyüket darál le, hogy megnézze: pontosan mi is lesz belőle.

Megtette már az összes iPhone készülékkel, de aprított már iPad-et is. Nos ő tipikusan az a személy, aki ha magyar lenne állandóan a célkeresztben állna, hiszen “amíg mások éheznek, ő százezres készülékeket tesz tönkre másodpercek alatt”. Mi mindenesetre jól szórakozunk rajta, aki pedig kényes az ilyen témákra, az bizony ne indítsa el a lent megtalálható videot.

Tom ugyanis megkaparintott egy új iPhone 4S készüléket, s bevágta a szeretett zúzdájába. Persze előtte bemutatta saját alkalmazását, ami szerintünk kicsit gagyi, de egyben elmebeteg is. Az Apple új telefonja nem bírta sokáig a strapát, elég gyorsan szürke por lett belőle. Azonban máris felmerült a kérdés, hogy valóban a 4S-t zúzta-e szét, ugyanis ha megnézzük az iPod ikont a készüléken, elkezdhetünk gyanakodni. Több kommentelő szerint ez egy Verizone-os iPhone 4. Will it Blend…?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

7 hozzászólás

 1. szamoca9 - 2011.10.16. 18:51

  Ez szerintem valóban 4s iPhone. Van egy apró, de jól észrevehető különbség a 4 és 4s iPhone között. A módosított antenna miatt a 4s-en a némító gomb felett van egy fekete elválasztó vonal, ami megszakítja a keretbe épített antennát. Míg ez az iPhone4-en nincs ott egy anyagból készült ez a rész. Itt jegyzem meg, hogy a 4 és 4s csak hasonlít egymásra, például a régi iPhone4 tokot nem lehet a 4s-en használni, mert feljebb kerültek a hangerőszabályzó gombok.

  • 14bob88 - 2011.10.16. 19:00

   Ha nem tévedek a Verizonos i4 már ezt a fajta antennát használja.

   • szamoca9 - 2011.10.16. 21:02

    Valóban, az eBay-on már ezzel a külsővel nyomják az utolsó szériásat. Akkor nem voltam okosabb.

 2. Camel - 2011.10.16. 21:14

  NEEEEE ti szemeteeeeek!! :O

 3. iRicsi - 2011.10.17. 14:48

  Ha jobban megnézitek, ez biztos hogy nem iPhone 4s, mert még iPod ikon van rajta a zene helyett, és ha jól tudom minden iPhone 4s iOS 5-tel jön ki már alapból.

 4. Gabi - 2011.10.19. 09:09

  Hali!
  Baromira nem érdekel, hogy mit zúzott szét!!!! Én akkor is szeretnék egy ilyen készüléket, és meg is vásárolom, ha ettől sznob vagyok (?), akkor vállalom!!! :)
  További szép napot!!!

 5. mande - 2011.12.15. 20:27

  Ez az ezredik cucc amit a turmixgép reklámjaként ledaráltak. Ha turmixgépet veszek az ilyen lesz!

Szólj hozzá Te is!