Breaking! A magyar Vodafone-nál is kapható lesz az iPhone 4S

Helme 2011.10.06. 12:18 Apple, iPhone 2 hozzászólás 210

A tegnapi nap folyamán beszámoltunk arról, hogy a T-Mobile-nál október 28-tól elérhető lesz az iPhone 4S. Bár részleteket nem árultak el a vállalattól, véleményünk szerint biztosan lesz valamilyen 4S premier parti, hiszen eddig a T-Mobile-nál mindig volt. Aki elsőként szeretne hozzájutni Steve Jobs utolsó munkájához, az megteheti október 28-án.

Többen kérdezték, hogy a Vodafone vajon forgalmazni fogja-e az iPhone 4S-t? Nos, már tegnap hívtuk a cég sajtóosztályát, de pont elkerültük egymást. Pár perce felhívott minket Fülöp Szilvia a Vodafone sajtófőnöke, hogy válaszoljon a kérdéseinkre.

Elmondása alapján biztosan megtalálható lesz a Vodafone kínálatában az iPhone 4S, nem is kell rá sokat várni majd. Azonban azt nem tudja megerősíteni, hogy október 28-án kerül forgalomba a Vodafone-nál az Apple telefonja. Mint elárulta, a jövő hét folyamán vélhetően már többet fog tudni, így ha bármilyen új információ kerül napvilágra azonnal tájékoztat bennünket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. bence - 2011.10.06. 12:35

    lehet, h nem ez volt az utolso muve steve-nek…: (

  2. Zsolt Lipcsei - 2011.10.06. 13:06

    Biztos, hogy nem ez volt az utolsó munkája.

Szólj hozzá Te is!