Még a BMW reklámjában is az Apple megoldásai találhatóak

KeleMan 2011.09.09. 15:40 Apple, Egyéb, iPhone, Videók 2 hozzászólás 709

A BMW mindig is extrém autókat készített, melyek később persze idővel elfogadottak lettek a hétköznapjainkban is. A futurisztikus formák és a hihetetlennek tűnő extrák mára már teljesen átlagosnak mondhatóak. A jelenlegi BMW autócsodák pedig, mai szemmel nézve hihetetlennek tűnnek, főleg a technológiai megvalósítások miatt. Pár év múlva azonban teljesen meg fogjuk őket szokni.

De hogy miért is beszélünk a BMW-ről egy Apple eszközökkel foglalkozó blogon? Nos, a BMW nem kicsit, hanem nagyot is mert meríteni az Apple ötleteiből. Az még hagyján, hogy a riasztót az alábbi reklámban is az iPhone 4-es készülékkel kapcsolja ki az autó tulajdonosa, de később a műszerfalon is látható az az érintés vezérelt felület, mely az egyik alapja az úgynevezett ConnectedDrive néven megalkotott rendszernek.

A videó végén pontosan kiderül, hogy milyen extrákat is tartalmaz majd a rendszer, amely állítólag az összes BMW modellbe idővel kérhető lesz, tehát nem csak a nemrég bemutatott i széria, hanem akár a hármas sorozattól az ötös sorozatig is. Reméljük mindenesetre, hogy az Apple őket nem fogja perelni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. xy - 2011.09.09. 13:54

    Az “összes BMW modell” inkább az 1-es sorozattól a 7-es sorozatig tart, de ez már csak részletkérdés, amúgy lájk!

Szólj hozzá Te is!