Készítsétek a sátrakat: iSTYLE garázsvásár szeptember 16-tól

Helme 2011.09.03. 12:36 Apple, Egyéb, iPhone 0 db 360

Már tegnap beszámoltunk arról, hogy az iSTYLE ismételten garázsvásárt fog tartani. Ez az a rendezvény, ahol különféle Apple termékeket és kiegészítőket nagyon kedvező áron lehet kapni. A bolt, a hivatalos Facebook-oldalán azt írta, hogy a mai napon, pontosan 12 órakor lehet majd bővebb információkhoz jutni.

Nos elmúlt dél, s az ígéretnek híven kiderült, hogy hol és mikor lehet megkaparintani a termékeket. A eseményt már létre is hozták, illetve olvasható egy hosszabb leírás róla, melynek egy részletét most itt is megtaláljátok.

Kedves Garázsvásár-rajongók!

2010-ben az egyik legsikeresebb rendezvényünk a Garázsvásár elnevezésű esemény volt, amit az Andrássy úti üzletünk oktatótermében tartottunk meg. Nekünk úgy tűnt, örömet okoztunk azzal, hogy bemutató ill. kifutó termékekhez segítettünk hozzájutni titeket elérhető áron.

Mivel már tavaly is óriási érdeklődés övezte az eseményt, ezért idén mindenképpen nagyobb méretben gondolkoztunk. Úgy döntöttünk, hogy a “garázshangulat” már nem megfelelő körülmény a kiárusításhoz, a termékek és az érdeklődők száma miatt. Szerencsénkre a kiskereskedelem egy jópofa újítása, a Pop-up store idén elérte hazánkat is, így hamar megtaláltuk a Garázsvásár utódját. A Pop-up store lényege, hogy egy ideiglenes üzletet nyit meg forgalmas helyen a kereskedő, amit kifejezetten a rendezvény miatt üzemeltetnek, limitált ideig. Mi idén 3 napos vásárt tartunk, így 3 napig nem négy, hanem öt üzletünk lesz Magyarországon.

A Pop-up store helyszíne a Westend City Centerben egy jelenleg zárva tartó, több mint 100 m2-es földszinti üzlethelység a földszinti Bocskai István kiskörút 16-18. szám alatt (szemközti üzletek: Tisza, Buffalo, Telenor, Samsung, Griff)
Érdekesség, hogy így 3 napig a Westend üzletházban két üzletünk lesz: egy Apple Premium Reseller az aktuális kínálattal és egy Pop-up store kiárusítással.

Tanulva a tavalyi problémákból, idén:
– több embert tudunk majd egyszerre beengedni a nagyobb üzletbe
– a polcoknak köszönhetően könnyebben átlátható lesz a kínálat
– várakozásra, sorbanállásra nem a szabadtéren kell gyülekezni, így az időjárás nem befolyásolja a rendezvényt
– gyorsabban tudjuk kiszolgálni az ügyfeleket

Ami idén is biztos lesz:
– demo Mac-ek töredék áron
– utolsó darabok óriási kedvezménnyel
– kiegészítők, tartozékok alacsony egységárakon
– jó hangulat és széles választék

Ami idén sem lesz:
– aktuális, futó termékek legújabb változatai
– előre kihirdetett termékkínálat és árak

Az iSTYLE most valami egész nagyon alkothatott, ugyanis nem egy, hanem három napig fog tartani a garázsvásár, így reményeink szerint rengeteg termék lesz kedvező áron. Azt egyelőre még mindig nem lehet tudni, hogy egy ember akár elvihet-e 3-4 gépet. Tavaly ebből volt a legnagyobb probléma többek szerint.

További részletekért nézzétek meg Facebook-on az eseményt és írjátok meg, hogy ott lesztek-e. Mi mindenképpen ki fogunk menni, s ha az iStyle engedi, percről-percre közvetítéssel kedveskedünk nektek az első napon.

UPDATE: Élő közvetítés lesz, illetve az iSTYLE csapata válaszolt a felmerült kérdésekre.

“Rengeteg termék lesz, a nagy értékű (50 000 Ft feletti) termékekből 1 ember 1 db-ot vásárolhat majd). A “házirendet” az esemény leírásában folyamatosan frissítjük.” – tehát figyelni, figyelni és nem utolsósorban figyelni az eseményt.

(x)Hirdetés
(x) Hirdetés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!