Játékajánló – Jetpack Joyride

KeleMan 2011.09.06. 15:25 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, Játékok, Kiemelt hírek, Videók 0 db 491

Az elmúlt pár napban nem igazán érkeztek hírek, leszámítva persze az iPhone 5 körüli hisztit és újdonságokat, erről nemsokára. Közben nagyban hegesztjük a MacHungary.hu oldalt is, hamarosan az is elindul, de amíg nem csapunk bele a lecsóba figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy rendkívül aranyos játékot. A neve Jetpack Joyride.

A Halfbrick név nem csenghet ismeretlenül az iPhone és iPad játékosoknak. A méltán híres Fruit Ninja játék mellett az Age of Zombies, vagy akár a Monster Dash nevű játékot is nekik köszönhetjük. A Jetpack Joyride-ban főhősünk a Monster Dash-ből már ismert jetpacket kapja meg. A fegyver lényege, hogy lefelé tüzelés közben maga a játékos felfelé repül. Ebben a 2D-s játékban ezáltal tudjuk irányítani karakterünket fel és le, miközben maga a kamera előre halad. A játék célja, hogy minél hosszabb távolságot tegyünk meg. Ez így elsőre túl egyszerűnek és repetitívnek tűnhet, holott egyáltalán nem az.

Számtalan power-up, bónusz, járművek és persze a töménytelen mennyiségű pénz (coin), amit felvehetünk, ezekkel is növelve az esélyt a “túlélésre”. A játékban feladatok is vannak, melyek sikeres teljesítése után szintet léphetünk és ezáltal újabb feladatokat kapunk. A már említett érméket gyűjtögetve pedig táposabbnál-táposabb cuccokat vásárolhatunk.

A játékban GameCenter és OpenFeint támogatás is van, aki tehát szereti az öcsipontokat gyűjtögetni igazán örülhet. A játék jelenleg 0,79€-t vásárolható meg, mely univerzális, így akár iPhone, iPod touch és iPad készülékeken is használhatjuk. A remek ötlet maga, a kivitelezés és a nagyon jól eltalált zene hosszú órákra képes garantálni a megfelelő szórakozást.


Letöltöm – Jetpack Joyride – 0,79€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!