iThrough: iPhone 5 kiegészítők előbb lesznek mint a telefon

Helme 2011.08.21. 23:27 iPhone, Kiegészítők, Pletykák 1 db 960

A hongkongi székhelyű iThrough cég úgy gondolja, hogy előbb lesznek kaphatóak a különféle iPhone 5 kiegészítők, mint maga a készülék. Azonban ha rosszul alakulnak a dolgok, akkor is legkésőbb a megjelenés napján le lehet venni a boltok polcairól (vagy meg lehet rendelni netről) a tokokat és más iPhone 5-höz kapcsolódó termékeket.

Az iThrough PR menedzsere, Carol Chang azt nyilatkozta, hogy a kínai gyártók már számolnak a különféle specifikációkkal, hiszen hatalmas üzlet az ikiegészítős piac.

(x)Hirdetés
(x)Hirdetés

Továbbá hozzátatte, hogy a leendő tulajdonosok képesek lesznek megkülönböztetni a gyenge minőségű és a prémium kategóriás termékeket. Az iThrough több mint 3000 kiegészítőt árul kifejezetten az Apple termékeihez. Külön kiemelendő, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtanak világszerete, illetve minden termékre van legalább fél éves jótállás.

Carol Chang szerint csak azok a cégek maradhatnak fenn ebben a szegmensben, melyek kiemelten kezelik a minőséget, hiszen aki kiad több száz, vagy akár ezer dollárt a termékekért, nem szeretnének ócska kiegészítőket drágán. Náluk például három fázisú minőségellenőrzést tartanak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. JamesS - 2011.08.22. 15:06

    ez érthető is

    nem szívesen venném meg a telefont első nap, ha nem tudnék rá fóliát és védő tokot venni

Szólj hozzá Te is!