Discovr Apps – Közösségi háló az alkalmazásoknak

KeleMan 2011.06.27. 11:32 Apple, iPad, iPhone, Programok, Videók 1 db 234

A Discovr Apps nevű alkalmazás egy olyan érdekes program, mely megmutatja a hasonló típusú alkalmazásokat, így nem kerülheti el a figyelmed például egy újabb remek autós vagy logikai játék, vagy akár a legújabb fotóalkalmazások sem. A Discovr az Apple AppStore-ban található Genius megoldásához képest annyival tud többet, hogy nem csak a meglévő programjaink alapján próbál újakat ajánlani, hanem kerek-perec megmutatja, egy amolyan “közösségi hálózat” szerint, hogy az adott programhoz mely programok állnak a legközelebb.

Egy adott alkalmazásra is kereshetünk, majd a program ezek alapján felkínálja a hasonló társait, legyen az akár ingyenes, akár fizetős is. Ez főleg akkor lehet jó, ha mindenképp ingyenes alternatívát keresünk egy adott programra. Persze mindehhez az kell, hogy magát a Discovr Apps nevű alkalmazást megvegyük, szerencsére azonban nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni, hiszen 0,79€-s áron már megkapjuk az univerzális változatot, mellyel így akár iPad-en is, nagyobb méretben szemlélhetjük a kapcsolatokat.

A kikeresett programokat kiválasztva pedig megtekinthetjük azok leírását, értékelését és akár meg is vásárolhatjuk azokat. A grafika minimalista, de ehhez az alkalmazáshoz ez pont így néz ki jól, kellően áttekinthető, mondhatni hiánypótló program.


Letöltöm – 0,79€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. JamesS - 2011.06.27. 16:50

    nagyon most se tudom hova tenni ezt a programot

    lehet nekem nagyok az elvárásaim, de ez lehetne alap store keresési lehetőség is nem? :)

    lehet ránézek mennyi van most a webkártyán és leszedem. tegnap is szemeztem vele, hogy kell-e ez nekem, mert jó pár progit megvettem amit nem is használok (pl vnc, amire rá 3 napra megvettem a splashtop ot is ami 100x jobb mint a sima realvnc )

Szólj hozzá Te is!