iVip alkalmazás dúsgazdagoknak

KeleMan 2011.04.20. 11:17 Apple, Egyéb, iPhone, Programok 2 hozzászólás 323

Jópár éve volt már, amikor is az Apple App Store áruháza megnyitott és végre elérhetővé vált az alkalmazások megvásárlása és letöltése szeretett iPhone készülékünkre. Akkor egy nagyon bátor férfi készített egy “I am Rich” nevezetű alkalmazást, amelyet ha jól emlékszem 999$-ért árult. A program nem tett lehetővé semmi mást, minthogy megjelenített egy képet, amelyen az “I am Rich” felirat díszelgett, de másra nem volt használható. Nos az Apple gyorsan ki is tiltotta az áruházból, de addigra már 8 felhasználó meg is vásárolta azt. Ez volt a legrövidebb életű és legkevesebbet letöltött alkalmazás vélhetően az App Store életében. Viszont az a 8000$, illetve annak 70%-a a férfi zsebét gyarapította.

 

Talán kevesen tudják, de azóta elkészült az iVip alkalmazáscsalád, melyet ugyanígy piszkosul drágán lehet megvásárolni, már akinek van ingerenciája rá és persze megfelelő pénzmennyisége a bankkártyáján. Az iVip azonban többet nyújt egy egyszerű frenkizésnél. Kedvezményeket is ad az alkalmazás felmutatójának. De még milyen kedvezményeket… A luxus életvitel egyik elengedhetetlen feltétele, hogy különleges éttermekbe járjunk, gasztronómiai élményekkel kényeztessük nyelvünk minden ízlelőbimbóját. Persze az étterembe vezető úton testőrök vigyázzanak ránk, de akár személyi trénert is bérelhetünk vagy a Párizsból Monacóba való kis kiruccanásunkat egy yachton tegyük meg. A program rendkívül sok partnert sorol fel, ahol különböző kedvezményeket kaphatunk. Mondjuk érdekesnek tartom, hogy az alkalmazás használói pl. Gordon Ramsey konyhájában pl. nem 3000€-t fizetnek egy cézár salátáért, csak mondjuk 2500€-t, persze most sarkítottam. De valahogy így nézhet ki mindez.

A programcsaládban jelenleg 5 alkalmazás vásárolható meg. A legdrágább az iVip Black, melyet 999$/799€-t vásárolhatunk meg, ez nyújtja a legnagyobb kedvezményeket. A sorban második az iVip Blue, melyet 449$/359€ áron kínálnak. Ezeken kívül létezik még 2 kifejezetten nagyvárosokra szóló alkalmazás is, az egyik London, míg a másik New Yorkban biztosít kedvezményeket, darabonként 179$/129€-t vehetjük meg. A legjobb, hogy van egy ingyenes iVip Red nevű alkalmazás is, melyet bárki ingyenesen letölthet, belekóstolva a dúsgazdagok életébe. Az alkalmazások szerencsére a magyar áruházból is elérhetőek. Most pedig, hogy kivettem a kezem a biliből megyek és dolgozom.

Hivatalos oldal: iVipWorld.com

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Muhadnagy - 2011.04.20. 13:37

    Rofl :)

    • KeleMan - 2011.04.20. 13:42

      Muhadnagy: Ja, hatalmas Rofl! :D

Szólj hozzá Te is!